Ünal Karaman’ın ani gidişinin ardından yerli yabancı birçok teknik adamla adı anılan Trabzonspor’un yeni teknik direktörü belli oldu.

TARAFTAR YÖNETİMİ SUÇLADI

Trabzonspor futbol kulübü tarihinde önemli yeri olan sembol oyunculardan Ünal Karaman’ın teknik direktörlüğünün olaylı bitişinden sonra taraftar ve camia arasında ipler gerilmişti. Sahada gelişmekte olan oyundan ve gelecekten umutlu taraftar bu kararı protesto ederek günlerce tesislerde beklemişti.

HÜSEYİN ÇİMŞİR TAKIMIN BAŞINA GETİRİLDİ

Yeni teknik direktör arayışlarına giren yönetim, futbola Trabzonspor altyapısında başlayan ve Ünal Karaman’ın yardımcı teknik direktörlüğünü yapan Hüseyin Çimşir ile anlaştı. Ligin ikinci yarısı itibariyle takım Hüseyin Çimşir’e emanet edilecek.

GEÇİCİ OLARAK GÖREVLENDİRİLMİŞ OLABİLİR

Teknik direkötr bulunamadığı için geçici olarak Çİmşir ile yola devam etme kararı alan yönetim, gidişata göre teknik direktör arayışlarını sürdürecek. Trabzonspor’da hem oyunculuk hem de teknik direktörlük yapmış çalıştırıcılar kervanına katılan Çimşir’in Antalya kampıyla birlikte takımla görüşüp görevine başlaması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi