Sarı-Kırmızılı takımın yıllardır tüm tribünlerinde aktif şekilde rol alan ve binlerce üyesi bulunan UltrAslan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Fatih Terim'e söylediği sözlerden sonra çok sert açıklamalarda bulundu. Resmi twitter hesabından yapılan açıklamada direkt hedef olarak Ali Koç gösterildi. Fenerbahçe'nin başkanı Koç, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim hakkında "Sicili Bozuk" demişti. 

ULTRASLAN'IN AÇIKLAMASI

Ali Koç'un Galatasaray ve Fatih Terim hakkında yaptığı açıklamalara UltrAslan'dan cevap gecikmedi. Resmi twitter hesabından paylaşılan tweet dizisi şöyle:

  • Bugün öğle saatlerinde takımını Galatasaray seviyesine çıkarmaya çalışmaktansa Galatasaray'ı aşağıya çekmeye çalışan “ŞANSLI YALI ÇOÇUĞUNUN” hezeyanlarını Şampiyonlar Ligi gündemimize rağmen kamuoyuna yansıdığı için duyduk.
  • Değerli Hocamız Fatih Terim'i ağzına almadan duramayan bu şahsa acıyor ancak haddini de ara sıra HATIRLATMA zorunluluğu duyuyoruz.
  • "Biz zaten az konuşuyoruz, algıyla işimiz olmaz" diyen ama önüne gelen her mikrofonda SALYALAR SAÇARAK İmparator Fatih Terim'e ve Galatasaray'a saldıran, kitlesini nefret ile gütmeye çalışan Küçük Aziz’in tutarsızlıkları ile yine dalga konusu olmayı başardığını söylemeliyiz.
  • Hocamızın bir yabancı gazetecinin grubun güçlü takımları Real Madrid ve PSG ile ilgili sorusuna verdiği "Güçlüler ama maçlar sahada kazanılıyor, masada değil" cevabını, bir tasmalı muhabirine "Türkiye'de masada burada sahada kazanılır dedi" diye sorduracak kadar acizleştin Ali!
  • "Dünya futbolunda neler konuşuluyor, biz ne tartışıyoruz" diye güya duyar kasıyorsun ama Şampiyonlar Ligi kura çekiminden tut yabancı basınına, Wenger'den Mourinho'suna kadar Galatasaray ve Fatih Terim'in konuşulduğu gerçeğiyle yüzleşiyorsun ama işine gelmediğini biliyorsun Ali!
  • "Dünya ile rekabet etmek istiyorsak yerlileri yabancılar ile rekabete sokmalıyız ki gelişsinler" diyen Fatih Terim'e; "Yabancı sınırı gelebilir yerli alıyoruz o yüzden" diyen, hayattaki tek başarısının zengin ailede doğmak olan sen mi Türkiye’yi dünya futboluna anlatacaksın Ali?
  • "Neden bu kadar çok ceza alıyor, başkası neden almıyor?" diye HADDİN OLMADAN sormuşsun. TFF kurullarının hepsi bizden diye senelerdir övünen camianızdan ve onlar kuyruk acısıyla Terim'e saldırırken sizin pisliklerinizi halı altına süpürdüğünden dolayı olabilir mi sence Ali?
  • Uzak geçmiş bir yana, sadece GÖREVE GELDİĞİNDEN BERİ TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALADIĞIN KAÇINCI OLDU Ali? Biz sayamadık... Kulüpler Birliği bildirisinden sonra kaç kez ağladın hakem diye? "Taç verilmedi diye ağlamayız" diyip TFF'ye gidip "Taç yanlış" diye maç tekrarı istemedin mi Ali?
  • "Futbolun marka değerini artırmak lazım" diyen sensin. Türk futbolunun en büyük markalarından olan, yurtdışında Türk bayrağını defalarca gururla dalgalandıran Fatih Terim'i itibarsızlaştırma operasyonu yapmaya çalışan sensin, SEN YELSİN DE İMPARATORDAN TOZ DAHİ ALAMAZSIN Ali!
  • "Rakibimizden iki şampiyonluk geri kaldık" diye konuşan da sensin, 3 maçlık turnuvaları Ulusal lig şampiyonluklarına ekleyip kitleni gütmek uğruna Ulusal Ligi sulandırarak marka değerini baltalayan da sensin, sana rağmen Türk Futbolu'na nasıl değer kazandıracağız Ali?
  • Arkanda güçlü ailen var, elinle oluşturduğun federasyon ve kurulları var, başın sıkışınca çalıp medet isteyeceğin kapılar var, medyan var, tasmalı KOÇtrollerin var, "Sen başarı getiremedin bari Terim'i indir" diye sana inanan bir kitlen de var. AMA ŞUNU SAKIN UNUTMA Ali;
  • ADANA'DAN ÇIKIP TIRNAKLARI İLE KAZIYA KAZIYA TÜRK FUTBOLU'NU AVRUPA'DA SÖZ SAHİBİ YAPAN, TÜRK OLMAYAN TAKIMLARI YENMEK MİSYONUNU GERÇEKLEŞTİRİP GALATASARAY'I AVRUPA'NIN ZİRVESİNE TAŞIYAN İMPARATOR FATİH TERİM'İN ARKASINDA ASLAN GİBİ MİLYONLARCA EVLADINDAN OLUŞAN BİR ORDU VAR!
  • SÖZÜN ÖZÜ, HADDİNİ BİL ALİ...

ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖNCESİ

Galatasaray'ın şampiyonlar ligi maçı öncesi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yaptığı açıklamalar çoğu kişi tarafından manidar bulundu. Ülke puanının kritik bir eşikte olduğu şu dönemde bu tür açıklamaların yarardan çok zarar getireceği ise aşikar. Yapılan açıklamalardan sonra konuşan Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz ise "zırva tevil götürmez" dedi. 

Editör: Haber Merkezi