05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi SPOR Wanda Nara'nın Icardi'den boşanmak için istedikleri ağızları açık bıraktı

Wanda Nara'nın Icardi'den boşanmak için istedikleri ağızları açık bıraktı

11 Mart'ta görülecek olan boşanma davasının ilk duruşması öncesinde Wanda'nın Arjantinli yıldızdan boşanmak için talep ettiklerini İtalyan basını duyurdu.

Yaşadığı sakatlık sonrası sezonu kapatan ve ülkesi Arjantin'de operasyon geçiren Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin Wanda Nara ile olaylı boşanma sürecinde yeni ayrıntılar ortaya çıktı. İtalyan basını, Wanda'nın Icardi'den boşanmak için istediklerini yazdı.

AYLIK 500 BİN EURO TAZMİNAT İSTİYOR

Wanda'nın Icardi'den boşanmak için talep ettiklerini duyanları şaşkına çevirdi. Corriere della Sera'nın haberine göre; Wanda lüks yaşam tarzını sürdürebilmek için Icardi'den aylık 500 bin euro tazminat talep ediyor.

VİLLAYI DA TALEP ETTİ

Boşanma davası öncesinde çift, arasında tazminat ve çocuklarının velayeti konusunda büyük bir anlaşmazlık yaşınırken bununla da yetinmeyen Wanda, Icardi'den Milano'daki panoramik daireyi ve Como Gölü kıyısındaki villayı da istiyor.

6-49

Öte yandan China Suarez ile yeni bir aşka yelken açan Icardi ise çocuklarının velayeti için gerekli adımları attı. Arjantinli yıldız, kızları Francesca ve Isabella'nın İstanbul'a geri gelerek velayetin kendisinde kalmasını istiyor. İkilinin boşanma davasında ilk duruşma 11 Mart'ta yapılacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *