Kariyerinde Galatasaray ile birlikte Real Madrid ve Inter gibi takımların da formalarını giyen 36 yaşındaki Wesley Sneijder, yeni çıkan otobiyografisinde itiraflarda bulundu.

Galatasaray'a teknik direktör olarak dönmek istediğini söyleyen Sneijder, "En büyük hedefim, iyi bir takımın başına geçmek; bildiğim bir kulübü çalıştırmak. Bir gün Galatasaray'ın teknik direktörü olmak istiyorum ve bu olacak, bunu biliyorum" dedi.

Yaşadığı alkol problemlerinden de bahseden Sneijder, "Real'de her zaman birlikte bir şeyler yaptığım bir takım arkadaşım olurdu. Genelde bu isim Guti'ydi. Aslında en iyi arkadaşımın votka şişesi olduğunu bir türlü fark edemedim. Bir keresinde Milano'da George Clooney, Megan Fox ve Bollywood yıldızları ile sabah 6'ya kadar parti yaptık. Ertesi gün Şampiyonlar Ligi'nde maça çıktım. O maçta Werder Bremen'e karşı bir gol atıp bir de asist yaptım. Bunun mümkün olduğunu görünce bu şekilde yaşamaya devam ettim" dedi.

"Real Madrid'e giderken, aynı zamanda Madrid'in gece kulüplerine de transfer olduğumun farkında değildim" diyen Sneijder, "İlgi görmek de hoşuma gidiyordu" ifadelerini kullandı. 

Real Madrid'deyken Van Nistelrooy ve Robben gibi arkadaşlarının kendisini daha disiplinli olması için uyardıklarını söyleyen Sneijder, "İçki, kadınlar... Kontrolden çıkmıştı. Şu an pişmanım. Yolanthe'yi kaybettim. Artık ABD'de yaşıyor ve hayatımın kadınıydı" dedi.