Fenerbahçe, kötü futboluna bir yenisini de Antalya'da ekledi. Antalyaspor karşısında beraberliği 90+6. dakikada kurtarabilen sarı lacivertliler yine taraftarlarını kahretti.
Spor yazarları da Fenerbahçe'de sorumlunun teknik direktör Ersun Yanal olduğu görüşünde birleşti.
Milliyet gazetesi yazarı Ediz Sırapınar, bugünkü yazısında "Şu bir gerçek ki Fenerbahçe en rahat maçlarda, skor üstünlüğünü yakaladığı karşılaşmalarda bile rakibini hiçbir şekilde esaret altına alamıyor. Oyun inançsızlığı, şematik yanlışlar o kadar çok ki rakamlarda çok iyi görünse de sonuç kısmında hep hüsran yaşıyor.Umutsuz vaka yani!.. Durumu mu idrak edemiyorlar, güçleri mi yetmiyor, kafaları mı çalışmıyor, valla anlaşılamıyor. Tepeden tırnağa sevenlerini üzmek için örgütlenmiş bir ekip gibi sanki" ifadelerini kullandı.
Ersun Yanal'ı da eleştiren Sırapınar, şöyle devam etti:
"Fenerbahçe gibi büyük bir adı da olsa, başarısızlığın, hayal kırıklığının dayanılmaz ağırlığı çökmüş bir kere üzerlerine... Ne sportif, ne de ruhsal bir varlık gösterebiliyor futbolcular... Teknik Direktör Ersun Yanal ise geldiğin günden bu yana sürekli hayal pompalıyor. Hâlâ sezona malolan Jailson’dan vazgeçemeyen, takım kurgusunda korkak ve cesaretsiz davranan, alay eder gibi Mevlüt’ü 89. dakikada oyuna alan Yanal’ın bu kulüpte bir dakika bile durması Fenerbahçe taraftarına saygısızlıktır, en büyük kahırdır...Antalya’da lig defterini kapatan Fenerbahçe için artık Ziraat Türkiye Kupası kurtarma yazılısı... Trabzonspor’u eleyerek ya gönül alacaklar ya da Başkan Ali Koç ve yönetimi de içine alacak büyük bir tufan kopacak. Ancak bu takımın şu anki görüntüsü ile bunu başarması da imkansız sanki..."