Beşiktaş'ta ligin ilk 6 haftası sonunda istifaya davet edilen Abdullah Avcı, 13. hafta sonunda kahraman ilan edildi. Avcı, "Büyük camialarda duygular anlık olur. Şu an güzel gidiyor. Umarım sonunu iyi getiririz" dedi

16. SIRADAN 3. SIRAYA ÇIKTI

Beşiktaş, ligde ilk 6 haftada bir galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgiyle 16. sıraya inince taraftarlar teknik direktör Abdullah Avcı için "Yere yatsana, Abdullah Avcı yere yatsana" diye tezahürat yapmışlar ve istifasını istemişlerdi. Hatta yerine Sergen Yalçın'ın gelmesi gerektiğini de belirtmişlerdi. Ancak son 7 maçta 19 puanla 3. sıraya çıkınca bu kez "El sallasana" diye bağırdılar ve Avcı'yı adeta kahraman ilan ettiler.

ÇİÇEK ALDI, GÖZLERİ DOLDU

Beşiktaş'ın Kayserispor'u 4-1 yendiği maçtan sonra soyunma odasına giden Avcı'yı ısrarla sahaya çağıran taraftarlar, çiçek de verdiler. Sahanın ortasına gelen ve üçlü çektiren Avcı'nın gözlerininin dolduğu görüldü. Siyah beyazlı takımın hocası, "5 maçla antrenörlüğümü tartıştılar. Yüz kızartıcı suç işlemedik. Büyük camialarda duygular anlık olur. Şuf an güzel gidiyor. Umarım ligin sonunu da iyi getiririz" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ'IN RUHU BAŞKA

Avcı, "Alışkın olmadığım çok güzel duyguların yaşandığı bir durumdan dolayı ve pazartesi gelip destekledikleri için taraftarlara sonsuz teşekkürler ediyorum. Beşiktaş ile ilgili karar verirken Metin Tekin'e gitmiştim. Bana 'Beşiktaş'ın duygusu ve ruhu başkadır' demişti. Umarım bunlar katlanarak devam eder. Tutkuyu buraya girince daha iyi anlıyorsunuz. Herhalde anısı uzun süre bende kalacak" dedi.

'DEVAM EDİLMESİ GEREKEN BİR OYUNCU'

Beşiktaş'ın Malatyaspor'u farklı yendiği maçın kahramanlarından Atiba, 36 yaşına rağmen her geçen gün performansını daha da artırıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı da, "Atiba oynamak istediği sürece oynayacak. Yönetimle karar vereceğiz. Kaybetmeden devam edilmesi gereken oyunculardan biri" dedi.

Editör: Haber Merkezi