İlk yarının sonlarına yaklaşırken düşüş yaşayan Fenerbahçe transfer çalışmalarını hızlandırdı. Ersun Yanal’ın sunduğu listedeki oyuncularla görüşmelere başlayan kulübe, yıldız bir oyuncudan olumlu yanıt geldi.

HASAN ALİ KALDIRIM’IN YERİNE GELECEK

Lig’de son haftalarda şampiyonluk mücadelesinden uzaklaşan sarı lacivertli ekip, ara transfer döneminde yapacağı takviyelerle ikinci yarıya hızlı bir giriş yapmak istiyor. Fenerbahçe’nin sportif direktörü Damien Comolli, “Transfer çalışmalarımıza sezonun başında başlamıştık. Mali sıkıntılar sebebiyle hem takımı hem bütçeyi iyi dengelemeliyiz” ifadelerini kullandı. Hasan Ali Kaldırım’ın yaşadığı üst üste sakatlıklardan sonra sol bek pozisyonu için oyuncu bakan ekip birçok yıldız isimle görüşmelerini sürdürüyor.

YILDIZ FUTBOLCU “FENERBAHÇE’DE OYNARIM” DEDİ

Kolarov, Melnjak ve Mykolenko ile ilgilenen Fenerbahçe’de son aday Milan’da forma gien Ricardo Rodriguez oldu. 27 yaşındaki genç futbolcunun Milan’da yeteri kadar şans bulamamasından kaynaklı kendine kulüp aradığı biliniyor. Fenerbahçe transferi için konuşan Rodriguez “Ben oynamak istiyorum. Fenerbahçe benim için iyi bir fırsat” şeklinde konuştuğu bildirildi.