İstanbul
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi SPOR Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan’dan Almanya’da altın madalya

Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan’dan Almanya’da altın madalya

Milli sporcular Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan, H&N Kupası’nda 10 metre havalı tabanca kategorisinde altın madalya kazandı.

Milli sporcularımız Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan, Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen H&N Kupası’nda 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde altın madalya kazandı. Türk sporcular, finalde Ukraynalı Olena Kostevych-Oleh Omelchuk çiftini 17-9’luk skorla mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Türkiye’ye Gurur Yaşattılar

Münih’te düzenlenen prestijli organizasyonda, Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan, 10 metre havalı tabanca kategorisindeki başarılı performanslarıyla göz doldurdu. Altın madalya finalinde karşılaştıkları Ukrayna temsilcileri karşısında üstün bir performans sergileyen milli takımımız, mücadeleyi 17-9 kazanarak birincilik kürsüsüne çıktı.

Diğer Milli Sporcularımız İlk 3’ü Zorlasa da Dördüncü Oldu

Aynı kategoride Türkiye’yi temsil eden diğer milli sporcular İsmail Keleş ve Şimal Yılmaz çifti, bronz madalya mücadelesinde Fransa’ya 16-8 yenilerek dördüncü sırada yer aldı.

Atıcılıkta Önemli Başarı

Milli sporcularımızın kazandığı altın madalya, Türkiye’nin atıcılık sporundaki yükselişini bir kez daha gözler önüne serdi. Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan, uluslararası arenada bayrağımızı gururla dalgalandırarak Türk sporunun başarısına katkı sağladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *