DELI; mizahi olarak, karikatürlerde, başında huni ile çizilir. Atatürk düşmanı Kadir Mısıroğlu’nun başında da fes değil, huni var. Hem de kırmızı!

Anadolu Ajansı’nı kim kurdu? Mustafa Kemal Atatürk. Peki İstiklal Savaşı’nı dünyaya duyurmak için kurulan Anadolu Ajansı, radikal İslam temsilcisi kırmızı hunili meczubun ölümünü nasıl verdi:’”Ünlü tarihçi. Tarihin gerçekliğine adanmış bir ömür’ yazıklar olsun kaleminize. Yazıklar olsun vatan millet sevginize. Biraz utanmanız olsa, şehitlerimizin ruhuna, kurucunuza böyle hakaret etmezdiniz. Keşke tarihin gerçekliği içinde yok olsaydınız da, Atatürk’ün kemiklerini sızlatmasaydınız.

Küfür eden utansın

Fesli meczubu, tarihçi olarak gösterenler de, meczup ağzı ile Atatürk’e, Cumhuriyet’e küfür edenler de utansın.

‘Keşke Yunan galip gelseydi’ diyerek, Aslını inkar eden birinin ardından ne söylenir; ‘İyi bilmezdik, hakkımızı helal etmiyoruz mekanı cehennem olsun’.

Yandaş medya ve ülke yönetenler, cenazede “İyi bilirdik” deseler de, Bizim sözümüz söz: ‘İyi bilmezdik. Medeniyet düşmanı olarak bilirdik.’

Şehitlerimizi hiçe sayan fesli meczubun üzerine, şanlı Türk Bayrağı örtseler de, ‘İyi bilmezdik’ bayrağı örtenleri de, İyi bilmeyiz.

‘Eğer bir Müslüman, Atatürk’ü seviyorum derse ya ahmaktır ya da sahtekar’ diyen meczup, vasiyetinde ise; ‘M. Kemal’e zerre muhabbeti olan cenazeme gelmesin’ demişti. Müslümanlıkta ölenin vasiyetini yerine getirmek farzdır. Kimler katıldı, fesli meczubun cenazesine. Tek tek saymaya gerek var mı? Farzı yerine getirenler belli.

Beyler akıllı olun

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sarayda ağırladığı, yalakaların üstat olarak kabul ettiği fesli; tarih eğitimi almadığı gibi, ‘Yunan galip gelseydi. Ne hilafet yıkılırdı. Ne şeriat yıkılırdı’ diyecek kadar, tarihten bir haberdi.

Fesli; önce yurt içinde, sonra da yurt dışında devşirildi. Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine saldırması için, fes giydirilerek geri gönderildi. Yaşadığı müddetçe, Görevini yerine getirdi.

Türk bayrağı yerine, Yunan Bayrağı altında yaşamayı arzulayan feslinin tabutunda nefret ettiği Türk bayrağı vardı. Bir ölünün, son arzusunu yerine getirmek farzdır dedik. Neden tabut üzerine Yunan bayrağı konulmadı. Sağken, sarılamadığı Yunan Bayrağı, tabutuna serilerek ruhu şad edilirdi.

Beyler, akıllı olun. Ulu önderimizle, şehitlerimizle, şanlı bayrağımızla kimse dalga geçemez. Hakaret edemez.

İmamın sorusuna, Tekrar cevap veriyorum; ‘Onu iyi bilmezdik. Mekanı cehennem olsun.’