Çocuklar Duymasın dizisindeki rolüyle tanınan Tamer Karadağlı, geçtiğimiz günlerde Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu'nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi'ndeki bakımsızlığından şikayet etti.Karadağlı'nın şikayet ettiği bina, Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ait çıktı.

Binanın bakımsızlığından dolayı Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni eleştiren oyuncu, "Rezalet! Hiçbir şey yapılmamış. Gerçekten utanç kaynağı, inanamıyorum. Bina savaştan çıkmış gibi korkunç durumda. Belediye bunları görmüyor mu?" ifadesinde bulundu.

Nihal Candan'ın cezaevinde yemek yememe eylemi hastalığa dönüştü! ''Cennete gitmek istiyorum'' Nihal Candan'ın cezaevinde yemek yememe eylemi hastalığa dönüştü! ''Cennete gitmek istiyorum''

Onedio'da yer alan habere göre, Karadağlı'nın eleştirdiği Haşim İşcan Kültür Merkezi 2003 yılında mülkiyeti Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan araziye yapılmıştı. Bina, 2006 yılında Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü'ne devredilerek aynı yılın Aralık ayında Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu tarafından ortaklaşa kullanılmak üzere açılmıştı.

Karadağlı’nın Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğunu sandığı bina için açıklama yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek şu ifadelerde bulundu; “Koskoca Kültür ve Turizm Bakanlığı yazdığı halde bunu nasıl söylemiş şaşırtıcı. Herhâlde onda da bir telaş var. Şu anda son günlerde sayın bakan de öylede. Siyasi maksatlı bir paylaşımdır. Benim sevgili Antalyalı hemşehrilerim sandıkta gereğini yapacaktır” 

Editör: Nehir Durdağı