FILMLERDE KI o “KAHRAMANLARI” hepimiz biliriz. Anlı şanlı olarak ortaya çıkarlar. Zor durumdaki mağdure bacıları kurtarırlar. Sonra ne hikmettir bilinmez, kurtardıkları gariplere onlar tecavüz ederler. Adı AŞK olur.

MERKEL’İN DURUMU

Konu başlığı LİBYA. Büyük(!) devletler yuvarlak masanın etrafında toplanmışlar, Libya’daki kan ve gözyaşını, Arap’ın Arap’ı katletmesini durduracaklar(!). Peki, Libya bu hale nasıl geldi? Deliydi doluydu ama Kaddafi vatansever bir Arap milliyetçisiydi. Türkiye’ye de sıcaktı. O Kaddafi’yi emperyalist batılılar katlettiler. Ülkeyi son sistem jetleri ile ateşe boğdular. Yani bağımsız bir devlete tecavüz ettiler. Kimdi bu tecavüzcüler? Fransa, İngiltere, İtalya’ya, ABD ve de AB. Sonra ne oldu? Kaddafi hiçbir emperyalist batılı devlet petrol şirketi ile anlaşma yapmamıştı. Libya’nın zenginliklerini Libya insanına veriyordu. Evlenenlerin çeyizinden, evine, barkına kadar, sünnet çocuklarının her türlü masrafına kadar. Fakire fukaraya her türlü yardıma kadar. Ama onu yok ettiler. Ve bu tecavüzcü emperyalist batılılar daha sonra ne yaptılar? Libya’nın bütün petrollerinin çaldılar. Kendi petrol şirketlerini oraya sokarak, 50’şer yıllık petrol anlaşmaları yaptılar. Ve şimdi bu tecavüzcüler bu alçaklar Libya’da kanı durdurmak için masadalar. Yani tecavüz ettikleri Libya’yı aşka davet ediyorlar. Masadaki şartlardan biri de petrol boru hatlarının, rafinerilerin, petrol yataklarının korunması. Aslında onları en çok ilgilendiren madde de bu. Aptal Araplar ise hala birbirlerini vurmaya devam ediyorlar. Libya’nın bu hale gelmesinin sebebi kim? Batılı emperyalistler. Peki, kurtarıcı olarak ortayla çıkanlar kim? Yine batılı emperyalistler. Yani tecavüzcüler.

IRAK, SURİYE’NİN HALİ

Aynı Irak ve Suriye’de olduğu gibi. Bir kimyasal silah yalanı uydurarak, Kuveyt havucu ile de Saddam’ı kandırarak. Batılı emperyalistler Irak’a da girdiler. İç hainleri de kullanarak ülkeyi işgal ettiler. Irak’ın liderini lağım deliğinde katlettiler. Irak’ı üçe bölüp ülkeyi parça pinçik ettiler. Ordusunu yok ettiler. Kaos içinde kan revan bir ülke yarattılar. Sonra ne yaptılar? İngiliz, Fransız ve ABD şirketleri Irak petrollerini paylaştılar. 50’şer yıllık anlaşmalarla bu petrolleri, kendi şirketleri ile gasp ettiler. Tarihi eserlerini çaldılar, kutsal mekanları kirlettiler bombaladılar. Ve aptal Arap kardeşlerimiz hala birbirini vuruyor. Batılı emperyalistler ise gülüyor.

KULELER

Kulelerinin kendi yetiştirdikleri teröristler tarafından veya komplo teorisine göre CIA destekli olarak yıkılması ile ABD ve batılılar, İngiltere, Fransa, Kanada ve diğerleri suçlu aradılar. Suçlu her zaman ki gibi Müslümanlardı, Onun için Müslüman kanı dökülmeliydi. Öyle de oldu. Afganistan’da 1,5 milyon Müslüman katledildi. Yetmedi. Kana doymamışlardı, ARAP kanına doymamışlardı, Müslüman kanına doymamışlardı. Sırada Suriye vardı. Orasını da yaktılar, yıktılar insanları katlettiler. Yıkılmış harap viran bir ülke, insanın yarısı sağa sola savrulmuş göçmüş bir ülke bıraktılar, Türkiye, İran ve Rusya devrede olmasaydı, Suriye’nin şu anki halini ise düşünmek bile istemiyorum. ABD yine emperyalist hırsızlığını yaptı. BM ile bağımsız bir devlet olan Suriye’nin topraklarını hiç çağrılmadığı halde gasp etti, petrollerine el koydu. Tecavüzcüler kim? Batılar. Alkışlayan kim? Araplar. Kanı dökülen kim? Yine Araplar. Karlı çıkan gülen kim? Batılılar, hırsızlar, sözde insan hakları savunucuları, Tecavüzcü kahramanlar. İşin kötü tarafı bu kadar kan akarken batılılar hala orada, hala kan dökülüyor. 12 milyona yakın Müslüman katledildi ama Mısır gibi, Vahabi Suudi gibi, İngiliz uşağı, Ürdün gibi Arap ülkeleri hala kasapları olan emperyalistlerin bıçağını yalıyorlar.