Tüm dünyada olduğu gibi, Türkiye'de veba hastalığının pençesinde. Buda yetmiyormuş gibi tüm Avrupa ülkeleri Güzel vatanımıza düşman kesildiler.

Sık sık toplantılar yaparak Türkiye'ye nasıl bir ambargo koyalım ki, dize gelsin ve eski zamanlarda olduğu gibi Türkiye'yi bir 40 sene daha geride bırakırız,

düşüncesindeler.

ABD'li parasını peşin aldığı halde füzeleri ve uçakları vermiyor. Şimdi kafalarını S 400 füzelerine taktılar. Emir veriyor, tehdit ediyor. Sen bu füzeleri kullanamazsın diyor. Petrol aramayacaksın, her hareketini bize danışacaksın diyor. ABD'li şunu bilmiyor: Türkiye artık emin ellerde, ne yaparsanız yapın faydası yok. Yüz sene sonra Türkiye üzerine bir güneş doğdu. Hemde sımsıcak güneş. Artık size danışanlar yok.

Fransa'nın başında bir cahil Macron var. İşini gücünü bırakmış, Türk düşmanlığı, İslam düşmanlığı yapıyor.Elinden gelse müslümanları boğacak. 

ABD'nin yeni seçilen Başkanı da; ne olursa olsun hep birlikte RT.Erdoğanı yıkmalıyız diyor. RT. Erdoğan'ı senin şahın dahi yıkamaz.RT. Erdoğanın hamisi

önce Allah, sonra onu çok seven halkı var. S 400'ler de Allah'ın izni ile yerini almıştır. Bu olayların arkasında ''ARZI-MEVUD'' var. Yani: Tevrat'ta yahudilere

vaad edilen topraklar var. Yahudiler, bunun peşinde. Bu sebeple de Irak'ta ve Suriye'de Kürt devleti adında gizli bir devlet kurmak, fakat komuta zinciri İsrail olacak. Yani, bu topraklar İsrailin olacak.

Irak'a  özgürlük getireceğiz diyerek, Osmanlı coğrafyası olan toprakları işgal etti sonra da Irak'ta işkence görmeyen halk kalmadı. Ebu Garib hapishanesinde

işkence gören Irak halkı ve namusları kirletilen kadınlar bu dehşeti yaşadı gördü. Halada bu halk yoksulluk ve sefillik yaşıyor.Öz vatanlarını terk etmek durumunda  kaldılar. Ey Amerika bumu senin demokrasin bumu senin özgürlüğün? Bir damla petrol için milyonlarca müslümanı katlettiniz.

***

Şu günlerde veba aşısını vurun alım vurmayalım mı sözleri dolaşıyor. Halkın bir kısmı güvensiz. Ayrıca Sn. Cumhurbaşkanına da sık sık soruluyor?

Aşı olacak mısın..? Cumhurbaşkanımız, evet olacağım dedi ama....içime bir ateş düştü. Şöyle tarihe bir bakarsan, Fatih Sultam Han'ı doktoru zehirledi

Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal keza, zehirlendi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, sirozdan vefat etti dediler ama,Gazi son zamanlarda niçin ''Beni TÜRK doktorlarına teslim ediniz'' dedi.

Aşık Gülabi Nin Şarkısı var; '' Ruhumda bir sıkıntı var,

Gitsin diyom gitmiyor ki..''

Benimde ruhumda sıkıntılar var? Silahla siyasetle yıkamadıkları Başkanımızı bu virüs iğnesi oyununa giretirebileceklerini mi düşünüyorlar?

Sabaha kadar sağa dönüyorum, sola dönüyorum,aklımdan bir türlü karar veremedi. 

İnşaallah hilelerinde kendileri boğulurlar. Bedir savaşında olduğu gibi, Allah'ın gönderdiği hafaza melekleri muhafazasında  bu oyunlara gelmeyecektir.

İnanıyorum ki, kafirler istemesede Allah nurunu tamamlayacaktır.