The Simpsons isimli ABD yapımlı çizgi dizi geleceğe yönelik öngörüleriyle gündem olmaya devam ediyor. Geçmişte birçok şaşırtıcı olayı tahmin eden ve kehanetleri bir bir tutan Simpsonlar'dan 2024 yılı için yeni tahminler geldi. Yeni yıla sayılı günler kala Simpsonlar'ın kehanetleri şimdiden endişe uyandırdı.

Simpsonlar’ın 2024 yılına dair kehanetleri sıkça merak ediliyor. Yılbaşına az bir süre kala pek çok kişi önümüzdeki yılda da Simpsonlar’ın kehanetlerinin tutup tutmayacağını merak ediyor.

SİMPSONLAR'DAN 2024'TE GÜNEŞ FIRTINASI SENARYOSU

Tüm dünyanın yakın markaja aldığı dizide 2024 yılı için 'güneş fırtınası' senaryosu gösterildi. Bir anda gerçekleşen fırtına sonrasında tüm elektronik eşyalar özelliğini yitiriyor. İlkel şartlara geri dönülüyor. 

Bazı iddialara göre 100 yılda bir meydana gelen doğa olaylarından olan güneş fırtınasının dünya genelinde elektrik kesintilerine sebep olabilecek güçte olduğu söyleniyor. Modern çağa oldukça zarar vereceği düşünülen bu fırtına Simpsonlar'da da işlendi.

TÜM ELEKTRONİK ALETLER BİR ANDA BOZULUYOR

Simpsonlar'ın son bölümünde yer alan sahnede birden bir patlama oluyor ve tüm elektronik cihazlar kullanılamaz hale geliyordu. Dizide karakterlerin tıraş makinesi yerine makas, akıllı telefonlar yerine ise tekrar kağıt kalem kullandığı detayı da gözlerden kaçmadı.

Editör: İrem Nur Kaya