2003 yılında Kıbrıs’ta dünyaya gelen Tolga Mazlum; sosyal medya yönetimi, web tasarım, reklamcılık gibi alanlarda çalışmalarda bulunan bir isim. Tolga Medyam şirketini kurarak sektörde kendisine yer bulan Mazlum, çalışmalarını genç ve dinamik ekibiyle birlikte sürdürüyor. Sektörel gelişmeleri yakından takip ederek yenilikçi bir hizmet anlayışı üzerinden çalışmalarda bulunuyor. Alanıyla ilgili çeşitli eğitimlere katılan Mazlum, aldığı eğitimlerle birlikte kendisini bu alanda geliştirdi. Şu anda farklı markalarla iş birliği içerisinde bulunuyor. Peki Tolga Mazlum kimdir, eğitim ve kariyer hayatına dair bilinmesi gerekenler nelerdir?

2003 Yılında Kıbrıs’ta Dünyaya Geldi

16/12/2003 tarihinde Kıbrıs’ta dünyaya gelen Tolga Mazlum, ilkokul ve ortaokul eğitimini başarı ile tamamladı. Sosyal medyaya büyük bir ilgisi bulunduğundan, bu alanda kendisini geliştirmek için yenilikçi çalışmalar içerisinde yer aldı. Sertifikalı eğitimlere katılan Mazlum, aynı zamanda sektörel gelişmeleri de yakından takip etti.

Kendisini Sosyal Medya Yönetimi ve Reklamcılık Alanında Geliştirdi

Genç yaşına rağmen aktif bir çalışma hayatı bulunan Tolga Mazlum, küçük yaşlarından beri ilgi duyduğu sosyal medya alanında kendisini geliştirdi. Özelikle sosyal medya yönetimi alanına yöneldi. Çeşitli markalarla iş birliği içerisinde bulunarak markaların sosyal medya hesaplarını yönetti. Halihazırda bu alandaki çalışmalarına devam ediyor. Bunun yanı sıra yenilikçi dijital reklam stratejileri konusunda çalışmalarda bulundu. Tolga Medyam şirketi üzerinden bu alandaki çalışmalarını uzman ekibiyle birlikte sürdürmeye devam ediyor.

Tolga Medyam Şirketini Kurarak Profesyonel Çalışmalarına Başladı

Sosyal medya yönetimi ve reklamcılık alanlarında deneyim elde eden Tolga Mazlum, Tolga Medyam şirketini kurdu. Geniş bir hizmet ağına sahip olan Mazlum, genç ve dinamik ekibiyle birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Reklam & PR, Instagram mavi tık alma, sosyal medya yönetimi gibi alanlarda hizmet vermekte olan Tolga Medyam, sektörde dikkat çeken bir konumda bulunuyor.

Müşteri memnuniyetini temele alan bir hizmet anlayışına sahip olduklarını ifade eden Tolga Mazlum, “Sektörde hizmet veren pek çok firma bulunuyor. Bizim amacımız sektörel gelişmeleri yakından takip ederek profesyonel, kurumsal ve yenilikçi bir hizmet anlayışı üzerinden çalışmalarda bulunmak. Genç ve dinamik ekibimizle sektörde emin adımlarla ilerliyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi