SPOR

Trabzonspor'da Ünal Karaman isyanı!

Trabzonspor, sezona teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde fırtına gibi başlamış, oynadığı futbolla beğeni toplarken, şampiyonluk yarışının da en önemli adayı olarak gösterilmişti.

Ancak ligin devre arasında birden bire başkan Ahmet Ağaoğlu ile Ünal Karaman arasında gerilim yaşandı ve tartışmalı süreç Karaman'la yolların ayrılmasına son buldu. Yönetim, Karaman'ın yerine yardımcılarından Hüseyin Cimşir'i getirdi.

Trabzonspor, Cimşir yönetiminde zaman zaman zorlanmasına, eski futbolunu da aratmasına rağmen son iki maça kadar iddiasını korudu. Ancak son iki maçta kaybedilen puanlarla şampiyonluk şansı zora girdi.

Bordo mavili takımın kendi sahasında dün akşam Antalyaspor'la 2-2 berabere kalmasından sonra sosyal medyada Ünal Karaman isyanı yaşandı.

Karaman'ın görevinde kalması halinde şampiyonluğun şimdiden garantilenmiş olacağı iddia edilirken, bir de video paylaşıldı. Videoda, kulübün Ünal Karaman’ın Trabzonspor teknik direktörlüğü yaptığı zamanki bir konuşması yer alıyor.

Karaman videoda şu ifadeleri kullanıyor:

Eleştirileri son derece dikkate alacağız ancak eleştiriler bize yol göstermeli. Yolumuza ışık olmalı. Yapacağız eleştiriler akılla bir olmalı. 2019’dan da 2020’den de benim hiçbir beklenti anlamında ekstra bir şeyim yok. Sağlık, mutluluk ve huzurdan başka. Çocuklarımın yanına gittiğim, bir elin parmakları kadar değildir. Tesiste kalıyorum, bana daire tuttular ama bir kere küçük oğlum geldiği zaman 1 gün kaldım. Onun ötesinde hep tesislerde kaldım. Her günümüz oyuncularla beraber geçiyor, neden? Bu camiaya gönül vermiş insanları mutlu etmek için. Oyuncu, sabah uyandığında sana günaydın diyor, gece iyi geceler deyip yatıyor. Ha ne için? Zaman zaman haksızlık ettiğimi düşünüyorum. Aileme ve çocuklarıma karşı. Hanımdan Allah razı olsun, olmadığımız dönem içerisinde, çocuklarımıza babalık da yapıyor. İnsanlar, bu zorluklar içerisinde mücadele ederken, siz hala savunmadan çıkarken top kaybediyoruz, çıkamıyoruz derseniz. Bizim sırtımızı dayayacağımız yerde, zaman zaman sırtımızı boşluğa düşürebilirsiniz. Şayet Trabzonluyuz diyorsanız tabii, yok değiliz diyorsanız zaten konuşacak bir şeyimiz yok.