Adana'da trafikte tartıştıkları sürücüyü eşinin yanında öldüresiye döven ve aracını parçalayan şüpheliler polis tarafından yakalandı. Olay anı kameralara yansırken  şüphelilerden 2'si tutuklandı.

Adana Seyhan ilçesine bağlı Yenibaraj Mahallesi Bülent Angın Bulvarı'nda 31 Martta meydana gelen olayda  İddiaya göre, A.M., eşiyle birlikte hastanede tedavi gören babasının yanına gitti. Çift daha sonra markete gidip alışveriş yaptıktan sonra otomobiliyle caddeye çıkmak istedi. A.M. caddeye çıkacağı sırada yanından motosiklet ile geçen 22 yaşındaki İsa Can Ö., Murat A. ve Kudret E. "Yola böyle mi çıkılır" diyerek tepki gösterdi. Otomobil sürücüsü A.M. ise normal şekilde çıktığını söyledi.

Bunun üzerine motosikletliler A.M. ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında şüphelilerden İsa Can Ö., A.M.'ye saldırıp bıçak çekti. A.M. koşarak bıçak darbelerinden kaçmaya çalışırken, eşi Ö.M. de şüphelilere engel olmaya çalıştı.

Saldırganlar A.M.'yi öldüresiye darp ederken daha sonra da otomobilinin camlarını ve dikiz aynasını yumruklayarak kırdı. Kavga anı ise cep telefonu kamerasına anbean yansırken  şüpheliler daha sonra motosikletlerine binerek kaçtı.

A.M.'nin ihbarı üzerine bölgeye Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı devriye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen Seyhan devriye ekipleri, şüpheli şahısların kaçtıkları motosikletlerinin plakasını ve eşkal bilgilerini aldı. 

Isparta'da feci kaza! Polis Yonuz Turan şehit oldu, 4 asker yaralı Isparta'da feci kaza! Polis Yonuz Turan şehit oldu, 4 asker yaralı

Polis merkezine götürülen şüpheliler, A.M.'nin küfür ettiğini iddia edip, "Eşinin yanında tartışmak istemediğimizi söyledik. Aracından inip üzerimize yürüdü" şeklinde kendilerini savundu. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilenlerden İsa Can Ö. ve Murat A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken Kudret E. ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

Editör: Nehir Durdağı