Beyan ettiği mal varlığının çokluğu gündem olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, bunların yanı sıra Antalya'da da 600 evinin olduğu iddialarını cevapladı.

16 yaşındaki kız, başkomiser babasının beylik tabancası ile ağabeyini vurdu: Ruşe Sina Taphasan öldü 16 yaşındaki kız, başkomiser babasının beylik tabancası ile ağabeyini vurdu: Ruşe Sina Taphasan öldü

Ankara Yenimahalle'de seçim çalışmalarını sürdürürken gazetecilerin bu konudaki sorusunu cevaplayan Altınok, şunları söyledi:

"600 evim olduğunu söyleyen yalancıdır, iftiradır, çamurdur, ahlaksızdır. Mansur Yavaş 'Turgut Altınok mal beyanında bulunmadı' diyor. Yalan söylüyor, iftira atıyor, çamur atıyor. 600 dairenin Altınok adına tapusunu göstersin istifa edeceğim. Zerre şerefi, onuru varsa o istifa eder.

Yazan, çizen kim varsa hepsine maddi-manevi dava açacağız. Mal varlığı azalan bir belediye başkanı var. Yavaş, Belediye Başkanı olduktan sonra Londra'da ev almış. Oturduğu ev 25 milyon lira. Hangi parayla aldı, kendisi onu açıklasın."

Editör: Gürel Yurttaş