Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yarın uçuşların yüzde 5'i iptal Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yarın uçuşların yüzde 5'i iptal

Türkiye Ak ve Gençlik Ocakları Başkanı Gazeteci Ferhat Aydoğan, göreve geldiği ikinci gününde Ankara il ve ilçe yeni başkanlarını atadı. 

Aydoğan, Ankara kulislerinde dikkat çeken isimleri bu görevlere getirerek, gençliğe, Cumhur İttifakı’na ve devletin bekasına en iyi şekilde hizmet edeceklerine inandığını ve güvendiğini belirttiği isimleri açıkladı.

Göreve gelen isimler ise şöyle;

Ankara il başkanlığına, 24. Dönem Ak Parti milletvekili aday adayı olan Ferhat Aramaz atandı. Çankaya ilçe başkanlığına, eski Türk Telekom Genel Müdürü ve Büyük Birlik Partisi Hakkari İl Başkanlığı yapmış olan Murat Ertuş getirildi. Altındağ ilçe başkanlığına ise, TPAO Genel Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Altındağ Belediyesi’nde görev yapmış olan Ebru Başkale atandı. 

Aydoğan, yeni başkanların görevlerine başlamasıyla birlikte, Türkiye Ak ve Gençlik Ocakları’nın hedeflerine ulaşmada önemli adımlar atılacağını vurguladı.
 

Editör: Nehir Durdağı