Türk olamayanlar hiçbir zaman gerçek bir vatanperver samimi bir Türk milliyetçisi olamazlar! Millete karşı gönüllerinde adâlet, sadakat, sevgi ve merhamet hissinden bir kırıntısı olmayanlar, Vatansever hiç olamazlar.

Siyasi ikbâl hırsıyla vicdan balataları yanıp dili boşalan ve freni patlamış kamyon gibi önüne gelene toslayan bazı siyasilerin, milli değerlerimize karşı adap ve edep dışı sözlerini duyunca, milletçe kahroluyoruz.

Ülkemizi parçalamak bölmek için tüm fırsatları değerlendirmekten çekinmeyen, millî manevi değerleri yok sayanlara, yakanlara yıkanlara militan deme cesareti bulamayanlar! Kendi içlerindeki ahlaksızlıkları ve hırsızlıkları kapatmaya çalışarak kurucu iradenin partisine yakışır bir tavır koyamayan, parti içindeki sıkışmışlık durumundan kurtulma gayretinde olan siyasi temsilciler, ülkeyi ayakta tutan kalenin temel taşları olan ordunun güzide evlatlarına, cumhurun hizmetkârı olan Valilere, Kaymakamlara militan yaftalamasıyla saldırıyor, ülke aleyhine olan her olayda ön safta yer alıyorlar.

Devletin kurum ve kuruluşların itibarsızlaştırma dışarıya karşı küçük düşürme, iç disiplini bozma, komuta zafiyetine sebep olma ve görev şevkini kırıcı sözlerle ithamlar yapanlar, hep aynı kişiler. Bunlar, ABD’ den demokrasi dilenen, yabancılara ülkesini şikâyet eden, milli konularda mavi vatanda Libya’da ve Azerbaycan’da milli duruş sergileyemeyen, ülkesini içte güçlü tutmak için destek vermeyerek zayıf düşürme gayretinde olan siyasiler, bunları kimin hesabına yapar!

Her konuda gayri milli bir sözü olanların, şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk, Eren Bülbül ve Sur ’da, Yüksekova’da Cizre’de, İdil’de, Silvan’da, Nusaybin’de Ülkenin birliği bütünlüğü, vatan topraklarının parçalanmaması için mücadele eden kahramanlara kurşun atanlara, emperyalist ülkelerin uşaklığını yapan satılmış terör örgütlerine de bir sözünüz var mı?

Kurucusu iradeyi temsil ettiğini söyleyenler! Bu beldelerde ülkesi için şehit olan 723 vatan evladına, geride kalan eş ve çocuklarına karşı söyleyecek bir sözünüz de var mı? Millet ve vatan yolunda can verenlere ve onların yadığarlarına, bu millet tarihte olduğu gibi en kutlu insanları olarak bakacak ve onları fedakârlıkta kendimizi örnek edeceğiz.

Bu ülkenin onurlu şerefli vatan için bayrak için dava için ölmeyi şeref bilen vatansever yiğitlerimize, militan diyenler iyi dinleyin.

Şehit kanlarıyla sulanan bu cennet vatanın içerden parçalanmasına izin vermeyen, kurulan oyunu içerde bozup oyunun kurulduğu kaynağında bozmaya giden vatan kahramanları, militan dediğiniz ülkenin temel taşları olan vatanperverler, size ne cevap veriyor.

Kapı gibi çağ açıp kapatan
Cennet Mekân Fatih Sultan Mehmet Han
Yeniden kükredi bugün Alparslan
Bizimleydi Sur ’da bizimle
**
Allahsız zalimin zulmüne karşı
Allah Allah diye inlettik arşı
Semayı titretti istiklal marşı
Bizimleydi Yüksekova’da bizimle
**
Canlı Cansız yer gök buna şahitler
Vatan için toprak oldu yiğitler
İsimli isimsiz nice şehitler
Bizimleydi Cizre’de bizimle
**

Vallahi var bize kanat gerenler
Bizimleydi gönül gözü görenler
Evliyalar Enbiyalar Erenler
Bizimleydi İdil’de bizimle
**
Ne kadar savaşsak bitmez yolumuz
Gövdemiz hür lakin esir kolumuz
Tepeden tırnağa Anadolu’muz
Bizimleydi Silvan’da bizimle
**
Kırklar ve yediler açtı kucağı
Alevlendi her gün iman ocağı
Resulü Ekrem’in tevhit sancağı
Bizimleydi Nusaybin’de bizimle
**
Dilde ve gönülde var oldukça Kuran
Olmaz Vatan, olmaz Türk yurdu viran
Yaşasın Türkoğlu yaşasın Turan
Bizimleydi Bozkurtlar bizimle
**
Ne Hain PKK itleri
Ne kahpe fetönun piçleri
Nede bunların emperyalist güçleri
Yıldıramaz hiç bir kuvvet bizleri

**
Bu Vatan için ölmek şereftir bizlere
Bu Bayrak için ölmek şereftir bizlere
Bu Dava için ölmek şereftir bizlere
Alla hu Ekber Alla hu Ekber


Rabbim bizlere en yükseklere Al bayrağı dikmeyi nasip eylesin diye yemin eden bu vatanın militanları, Al barağımızı surlara her daim dikme şerefine nail oldular.

Mesele, millî ülkü, inanç ve vatan için hayattan göçebilme, kalanlara bir şeref bırakabilme… Neslimiz bunları yaparsa, nesillerimiz ve istikbalimiz kurtulmuş olacaktır. Şerefli kahramanları iyi ki varsınız.