Türk mobilya devi iflas etti. Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren dev şirket ekonomik zorluklara teslim oldu.

ARİN YATAK İFLAS ETTİ

9 yıl önce faaliyetlerine başlayan Arin Yatak, ekonomik zorlukları aşamayarak iflas etti. Yatak, baza ve yatak setleri üreten firma çok sayıda noktada hizmet veriyordu.

ONLARCA KİŞİ İŞSİZ KALDI

Ekmek fiyatlarına zam yolda! Ekmek fiyatlarına zam yolda!

Arin Yatak Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi, Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2015 yılında faaliyetlerine başladı. Ancak ekonomik zorluklarla mücadele edemeyen firma iflas bayrağını çekmek zorunda kaldı. İflasla birlikte onlarca kişi de işsiz kaldı.

MAHKEME İFLASI ONAYLADI

Bursa’da Arin Yatak Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato mühletini uzatma talebi reddedilmiş ve firma resmen iflas etmiştir. Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, 31 Ocak 2024 tarihinde 2 ay mühlet verdiği Arin Yatak Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin iflasını onaylamıştır.

Mahkeme kararıyla iflasın adi tasfiye usulüne uygun olarak gerçekleştirilmesine karar verilmiştir. Bu süreçte Konkordato Komiseri Şükrü Çalışkan’ın görevi sonlandırılmış ve geçici mühlet nedeniyle mahkememizce verilen tüm tedbirler kaldırılmıştır. Karar, İcra İflas Kanunu 288. maddesi uyarınca ilan edilmiştir.

Editör: İrem Nur Kaya