Dünya gündeminden düşmeyen “durdurulamayan ülke durdurulamayan Erdoğan. Erdoğan’ı durdurun” çağrıları yapan Türkiye düşmanı lobiler ile tüm yabancı makalelere konu olan Erdoğan liderliğindeki Türkiye.

Türkiye’nin kendi imkân ve kabiliyetleriyle geldiği konumdan rahatsızlık duyan ve hazmedemeyenler, Erdoğan üzerinden Türkiye’nin “muasır medeniyetler hedefini” engelleyememe hırsıyla, Türkiye ekonomisi üzerinden ülkeye diz çöktürmek, kontrol altına almak istiyorlar.

Geçmişte olduğu gibi İMF şube müdürlerinin emrine sokmaya, bakanlara, yüksek bürokratlara talimatlar verdirmeyi hayal ediyorlar.

Türkiye Cumhuriyet’indeki olumlu gelişmelerin önünü kesmek isteyenler, kontrol ettikleri tüm enstrümanları devreye sokarak, eskiye dönme Türkiye’yi yol ayırımına sokmaya çalışıyorlar. Kurdukları bu hayalleri canlı tutanlar ise Erdoğan’ı indirmek isteyenlerden canla başla emir alma, beraber hareket etme heveslisi bizim iç muhalefet.

Türkiye’yi Erdoğan üzerinden neden durdurmak istiyorlar? Türkiye Cumhuriyeti’ni muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak ülküsüyle dünyanın gıpta ile baktığı vizyon projeleri, tüm engellemelere rağmen hayata geçirme iradesi gösteren Erdoğan var karşılarında.

Eski Türkiye’nin alışkanlıklarını elinin tersiyle iten, milletinden aldığı güçle doğru bildiğini, inandığını, milletin menfaatine olan milli projelerden tüm baskı ve yaptırımlara rağmen asla vazgeçmeyen Erdoğan’ı emperyalistler elbette hedefe koyar.

Erdoğan’a diz çöktürmek isteyenler, Türk’ü Orta Asya’dan atmak isteyen, Türk düşmanı emperyalistlerdir. Çünkü Erdoğan; 30 Yıllık Karabağ’ı Ermeni işgalimden kurtaran,37 yıllık PKK'yı bitiren,46 yıl sonra Kapalı Maraş’ı açan,50 Yıllık FETÖ' ü bitiren, 86 yıl sonra Ayasofya’yı açan, 150 yıllık hayal Taksim Camini yaptıran lider.

Dünya ile yarışan İstanbul Havaalanını, Asrın Projesi Marmaray’ı, Şehir Hastanelerini, Marmaray hızlı treni, bölünmüş yolları, millî muharip uçağını, insansız jet yaptıran. İHA- Sİ HA’ları NATO ve AB ülkelerine satan. Savunmada milli projelerle dünyanın dikkatini yeni Türkiye üzerine çeken, Çamlıca Camisini, Çamlıca kulesini, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) yaptıran, Yusufeli barajını, Hopa Rize havaalanını, Tünellerle, barajlarla, bölünmüş yollarla ülkeyi ağ gibi örüp altyapısını tamamlayan Erdoğan.

Ülke dışında masum Müslüman ülkelerini sömüren, Ortadoğu’yu kan gölüne çeviren emperyalistlere karşı dik duran, ülkeyi çevreleyen her cephede milli savaş veren, Ülkesinin ve Müslümanların menfaati için, Asya’da, Afrika’da, Ortadoğu’da ve Balkanlarda varlığını hissettiren, bulunduğu ülkelerde huzur sağlamak için Türk bayrağını masumlar için dalgalandıran yine Erdoğan.

Bu gerekçelerle uluslararası ekonomik saldırı altındayız. Türkiye bağımsız bir ekonomi mücadelesi veriyor, ekonomimiz bağımsız olmaz ise siyasetimizde bağımsız olamaz. Türkiye alt yapısını tamamlamış, lojistik ağlarını oluşturmuş bulunduğu konumun avantajlarıyla, dünyanın üzerinden silindir gibi geçen pandemi sürecini fırsata çevirerek üretim ve ihracatta patlamaların yaşandığı, küresel bağımsız kuruluşlarının her gün ülkenin büyüme rakamlarını yukarı yönlü revize ettiği bu günlerde; 2013 olduğu gibi yine Türkiye’ye karşı dayatma, ekonomik kıskaç, ulusal güvenlik sorunu haline geldi. Ülkemizi batırmak için emperyalistler mafya yöntemleriyle İMF-FAİZ-SEÇİM hamleleriyle Muhalefet Biden’le birlikte çalışıyor. Çünkü Biden’in acelesi var. Erdoğan’ı indirmek ülkeye diz çöktürmek, iktidarı devirmek istiyor.

Emir verip birlikte çalıştığı emir erlerini de iktidara getirmek istiyor. Asıl mesele, emir erleriyle Güneydoğudaki PKK devletini kurma aceleciliği.

Çünkü Afganistan’da karizması çizilen ABD, Suriye’de de Erdoğan’ın etkisiyle aynı duruma düşme endişesini yaşıyor. Anlaşılan tarih tekerrür ediyor. Aynı sıkıntılar yaşatılan Abdülhamit gitti ...  İlk on yılda koca imparatorlukta gitti! İnsan fani Erdoğan’da gider…

Gider ama Türkiye’den neler gider hiç düşündünüz mü? Bugün Erdoğan karşıtlığında birleşen cepheye dikkatli bakmak yeterli…

Şuan Erdoğan karşıtlığında birleştirilen muhalefetin profili, yüzyıl önceki Osmanlıyı parçalatan muhalefet korosunu aratmayacak şekilde adeta koca imparatorluğu parçalayanlarca dizayn edilmiş gibi…

İktidar 19 yıldır ekonomiyi çok iyi götürmüş ise iktidara ne oldu da ekonomi bu hale geldi. İktidar mı değişti? Dünya ekonomileri üzerinden silindir gibi geçen bir pandemi gerçeği var.

Dünya da herkesi etkileyen kriz bizi etkilemeyecek mi? Kurtuluş reçetesi yine Cumhur İttifakında. Referansları ise geçmişte yaptıkları… Siyasetin yanlışlarını hep birlikte söyleyelim.

Kusurlarını yazalım ama Erdoğan’ı indirmek isteyen Türk düşmanlarına hizmet edip, onlarla birlik olmayalım. Yüzyıl önce Abdülhamit üzerinden Osmanlının parçalandığı gibi, yüzyıl sonra Erdoğan üzerinde Türkiye Cumhuriyeti’ni parçalamak isteyenlere fırsat vermeyelim…