TÜRK milleti hiçbir dönemde böyle bir “zillet” le karşılaşmamıştır. AK Parti hükümetine(Erdoğan) karşı olmak uğruna, muhalefetin teslimiyetçi siyasetine kurban edilen, Türk’ün haysiyet ve şerefi muhataplarımız tarafından beş paralık edilmektedir.

Yurtdışından açıklamalar yapan liderler şeref misafiri olarak baş üstünde taşınarak ülkemiz aleyhine olan açıklamalarına içerden destek verenler, bile bile beş paralık etmiştir Türk milletinin haysiyetini!!!

Yurt dışından verilen talimatlar her gün gazetelerde yayınlanmaktadır muhalefet yanlısı televizyonlarda. Türk milletinin gözünün içine baka baka milli değer ve hassasiyetlerimiz yok sayılarak “haber” olarak verilmektedir.

Türk’ün haysiyetini, şerefini, milli ve maneviyatı ile her türlü haklarının da korunacağına inanırız biz. Buna Türk milletinin gücü yeter; imanımız ve inancımız fazla gelir. Ne var ki o görev bizim değildir.

Şu anda Türkiye Cumhuriyetini yönetme sorumluluğunu almak isteyenlerin ve Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde siyaset yapan muhalefetteki siyasetçilerinde omuzlarında Türk’ün haysiyetini ve şerefini korumak gibi bir yükümlülüğü var.

O yükü şerefle taşımaktan acizlik duyuyorlarsa omuzlarını rahatlasın derhal terk etsinler bulundukları yerleri. Biz oraya oturacak yiğitler buluruz, Türk’ün haysiyet ve şerefini korumak için kendini feda edecek yürek de…

Türk milleti böyle dönemlerde gereğini yapacak Mustafa Kemal’ler yetiştirmiştir. Yeter ki yiğitliğini Türk milleti yerine onun düşmanlarına karşı göstermesi gerekenler taşımayacakları o sorumluluğu omuzlarından indirsinler…

MHP’li Büyükataman’ın ‘‘Devlete ‘katil’ diyene ‘alçak, soysuz, aşağılık, hain’ demek, nefsi müdafaadır “ sözüyle tepkisini gösterirken, Milli meselelerde kaplumbağanın kafasını seyyar kemik evinin içine çektiği gibi, kafalarını kaybederler.

Çünkü Türk’ün haysiyet ve şerefine saldıran küstahların saldırısı onları rahatsız etmez. Rahatsız etmediği için de savunma gereği duymazlar.

Aksine bir gol de kendileri atarlar, Türk’e ve Türklüğe! “Katil devleti yıkmamız lazım” Bu söz eski PKK/HDP yeni TİP milletvekili Ahmet Şık’a ait. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında ‘Seçimle yasayla bu iş olmaz. Bu işin yolu sokak sokak sokak’ sözleriyle kalkışma çağrısı yapan ve ‘Katil devleti yıkmalıyız’ diyen TİP vekili Ahmet Şık yerine, ona tepki gösterenleri kınadı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında 2 ayrı re’sen soruşturma başlatılan Şık’a, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu da destek çıktı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tanrıkulu, Şık’ı etiketleyip “Ahmet Şık canımızdır ve dostumuzdur nokta” dedi. Türk’ün haysiyet ve onurunu zedeleyen bu tip açıklamaları sayfalarca uzatabiliriz…

Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün kurduğu partinin ve Gazi Meclisin Milletvekillerinin kabullenilemez bu siyasi anlayışı Türk milletini derinden üzmüş, ciddi rahatsızlık vermiştir. Türk’ün haysiyetiyle oynanmasına tahammül edemeyenler de biraz seslerini yükseltsin artık. “Hükme kâfi delil yok” diye başını kuma sokanları da bulacak bu bela ve musibetler.

Böyle giderse Türkiye Cumhuriyeti’nin hükümran olduğu Türk vatanında tacize uğrayacağız biz! Türkiye Cumhuriyeti’nin manevi varlığına kastettiğimiz için falan değil, Bizatihi, Türk Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü savunduğumuz için tacize uğrayacağız.

Üstelik Türk siyasilerinin destek verdiği emperyalistler tarafından taciz edileceğiz. Türkiye’de Türk milletinin vermediği iktidar yetkisini yurtdışından gelen destekte arayan, Türkiye Cumhuriyeti içinde hiçbir milli fikri olmayan hiçbir alternatif öneri sunamayanlar sadece Erdoğan karşılığında birleşerek, milli hassasiyete karşı sergiledikleri aymazlık sonucu böyle bir ortama sürükleniyoruz.

Bu da kahrediyor millet olarak bizi! Türk’ün haysiyetiyle oynayanlara karşı milli tepki ile haykırması gerekenler birlik olmuş, Türkiye Cumhuriyeti’nin yıkılmasını engelleyecek bütün koruma duvarlarındaki tuğlaları birer birer yere indirme gayretindeler.

Bu da kanımıza dokunuyor bizim… Emperyalistler Orta Asya’dan beri bugüne kadar kastediyorlar canımıza nice fitneler kurdular sultanlarımıza hanlarımıza, düşmanlar içimize hep nifak tohumları ekiyor kardeşlik bağlarımızı düşman tuzağı ile sökmek istiyorlar.

Biliyorlar ki, içinden parçalanan millet çabuk çöker. Ama bilmiyorlar ki iki binyıllık tarihimizde bizim en büyük gücümüzün birliğimiz olduğunu. Çünkü biz. Romalı bir tüccarın Türkleri köle olarak sattığını öğrendikten sonra “ Kanımdan olanlar, hiç kimseye köle olamaz..!” diyerek tüccarı, O Türklerden birine köle yapan; Büyük Türk Hükümdarı Attila’nın torunlarıyız… Atatürk’ün şu sözünü Atatürk’ün Partisine ve aktif siyaset yapanlara hatırlatalım.

“Vatan elden giderse parti ne işe yarar!” “Kahramanlar bekler, süngü elinde,/Akıtır kanını, senin yolunda,/ Dedem feda etti, fakat benimde,/Feda olsun sana canım vatanım.” (RG)