VURUN kahpelere, kan içicilere, Mehmetçik katillerine, sivil masum insan cellatlarına. TSK, korucularımız, polisimiz, jandarmamız, hava kuvvetlerimiz, son günlerde terörle mücadelede tarih yazıyorlar. PKK teröristlerinin, militanlarının kaçacak delikleri, gizlenecek mağaraları kalmadı. Tek tek avlanıyorlar. Eskiden dağlarda arzı endam eden teröristler artık ortalıkta yok. Güvenlik güçleri terörist bulabilmek için dağ-bayır dolaşıyorlar, ama çakallar ortada yoklar.

Alan hakimiyetini kaybettiler

TSK’nın terörle kararlı mücadelesi, İHA ve SİHA’ların üstün vuruş gücü, kanlı terör örgütünü yok olma, bitme noktasına getirdi. PKK kırsalda artık alan hakimiyetini kaybetti. Alan hakimiyeti bir kenara saklanacak mağara ve in bile bulamıyorlar. Çünkü artık yöre halkı bazı gerçekleri gördü, PKK’nın kan demek, gözyaşı demek, ölüm demek olduğunu, ABD ve batılı güçlerin bir piyonu olduğunu fark etti. Ödül sistemi de çok iyi işliyor. Militanlar için artık hiçbir yer güvenli değil. Yöre halkı anında PKK’lıların yerini güvenlik güçlerine bildiriyorlar.

Beyin takımı yok oluyor

Kuzey Irak’ta 8’i Kandil’de olmak üzere 18 PKK kampı var. Dağlar arasında vadilerde, inlerde mağaralarda kurulan bu kamplar artık eskisi kadar güvende değil. Türk Silahlı Kuvvetleri Pençe Harekatında olduğu gibi, ansızın tepelerine biniyor ve yok ediyor. Haftanin, Zeli, Hakurk, Sinaht, Metina, Zap... vs. tek tek basıldı. Kandil yerle bir edildi. Bu operasyonlarda PKK’nın MYK üyesi, yönetici teröristlerden Rıza Altun, Diyar Gari, Ali Aktaş, Fehman Hüseyin yok edildi. Darısı Zübeyir Aydar, Remzi Kartal, Duran Kalkan, Cemil Bayık, baş elebaşı Murat Karayılan alçaklarının başına diyoruz. Bu terörist beyin takımını da bir korkudur sardı sormayın gitsin. TSK-MİT işbirliği ile tek tek avlanan bu kan içici mahlukatlar, artık inlerinden çıktıklarında iki kere düşünmek zorunda kalıyorlar.

ABD ödülleri

Bir de PKK lider kadrosuna milyon dolar ödül koyan, sahtekar, tahkiyeci stratejik düşman ABD var. Ne oldu o ödüller sahi! Türkiye’ye karşı bir stratejik hamleden başka işe yaramadı. Fırat’ın doğusuna yapılacak bir operasyonu geciktirmek durdurmak için. İşin trajikomik yanı ABD’nin, PKK kan emicilerine, elebaşlarına ödül koymalarına gerek de yok zaten! Onlar içlerinde, etraflarında. Kırmızı bültenle aranan teröristlerle bazen ABD’de, bazen Kuzey Irak’ta, bazen Suriye’de bazen de Birleşmiş Milletler’de birlikte nargile içiyorlar. Sonra da ‘Terörle mücadelede Türkiye’nin yanındayız’ türünde söylemlerle, ne tür bir ikiyüzlü, alçak olduklarını gösteriyorlar.

Garip çobanlardan ne istediniz?

PKK militanlarını artık anlatılmaz bir korku sardı. SİHA vızıltısını duyduklarında kalp krizi geçiriyorlar. Atak helikopter sesini duyduklarında bitli inlerinin karanlık köşelerine siniyorlar. Bu arada; dağlarda gezen TSK terör temizleme timleri yakaladıkları yerde teröristlere gereğini yapıyorlar. Türk askerinin karşısına çıkmaya korkan teröristler, dağda koyun keçi otlatan, ekmeğinin peşinde olan, silahsız masum gariban çobanları katlediyorlar. Bu kadar düştüler bu kadar alçaklar yani!