FENERBAHÇE’de sezonla ilgili yıldız dağıtsak, 1 numaraya taraftarı koyarız. Dün iftar saati nedeniyle tribünler tenhaydı, ama kötü gün dostu taraftarı olmasaydı Fenerbahçe de Akhisar’ın kaderini yaşayabilirdi. Tribünler, İslam Çupi üstadın dediği gibi ‘Fenerbahçelilik başka bir şey’in canlı örneği.

Kaderin cilvesine bak!

Fenerbahçe, 3-0 yenilince otobüsle döndüğü Akhisar’ı, evine küme düşmüş şekilde gönderdi. Oyuna gelirsek... Golleri atanlar, sezon başı Avrupa kadrosuna bildirilmeyen Soldado ve kadro dışı bırakılan Dirar... Dirar bir de penaltı kazandırdı, ama Soldado beyaz noktadan çok başarılı olan Fatih’e takıldı.

Çok kritik Trabzon ve Kasımpaşa maçlarında takımı kurtaran Valbuena... Hani şu yönetimin sezon başı ‘gitsin’ diye gözünün içine baktığı 35’lik Fransız... Dün bunlara ayak uyduran Isla ve Eljif. Zaten alkışlanan da bu isimler.

Bu durum Ali Koç yönetiminin, Comolli’yle birlikte sezon başı kadro mühendisliğinde çuvalladığının belgesi. Dün devre arası transferlerinden sadece Terim’in istemediği Serdar Aziz 11’deydi. Demek ki Beşiktaş’ın gönderdiği Tolgay, bonus kafa Sadık, şans bulamayan Zajc’ta da isabet yok. Köprüyü geçmek için doldur boşalt yapılmış. Şimdi Fener Ol projesinde paralar toplanıyor, cep telefon faturasını ödemekte zorlanan fedakar taraftar, ‘çorbada tuzum olsun’ diyerek mesaj atıyor. Ama bu paralar, unutulan emekli Kameni, Cezayirli tatilciler Slimani ve Benzia’nın parasını ancak karşılıyor. Eğer transferde yine aynı yanlışlar yapılacaksa vay Fener’in haline