Konya Ereğli'de cinayet: Yavuz Çapan öldü, Hacı Salih Çamlıbel yaralandı Konya Ereğli'de cinayet: Yavuz Çapan öldü, Hacı Salih Çamlıbel yaralandı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde kendisini aldattığını düşündüğü eşini takip eden adam, eşinin bir erkekle buluştuğunu görünce ikiliye kurşun yağdırdı.

 Sakarya'nın Adapazarı ilçesine bağlı Camili Mahallesi Yunus Emre Spor Salonu mevkiinde meydana gelen olayda, İ.A. (36) isimli şahıs, aldatıldığını düşünerek eşi T.A.'yı takip etti. Eşini, B.T. (35) ile gören İ.A. karısı ve buluştuğu B.T.'yi cadde ortasında silahla vurarak yaraladı.

polis 3

İki kişi kanlar içerisinde yerde kalırken, durum sağlık ve polis ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan 2 kişinin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olayın ardından silah ile polise teslim olan şüpheli İ.A.'nın, Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandı.Adliyeye sevk edilen şahıs, basın mensuplarının 'neden yaptınız, pişman mısınız' sorusuna ise 'adalet' yanıtını verdi.

Editör: Nehir Durdağı