İstanbul'da yaşandığı iddia edilen olayda, tekstil atölyesinde çalışan bir işçinin 10 Kasım Günü, ayağa kalkmaması ve ardından da apo tezahüratı yapması üzerine patron önce işçiyi tekme tokat dövdü. Ardından da kovdu.

10 Kasım Günü, 09.05'te tüm yurtta Ata'ya saygı duruşunda bulunulurken bir tekstil atölyesinde yaşananlar pes dedirtti. İstanbul'dan olduğu söylenen görüntülerde, bir tekstil çalışanı saygı duruşunu önce reddetti daha sonra ise apo sloganı attı. Bunun üzerine iş yeri sahibi kendine hakim olamayarak işçiyi önce tekme tokat dövdü daha sonra ise kovdu. Görüntüler, sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı.

Geçtiğimiz salı günü 10 kasım nedeniyle Türkiye'de 09.05'de 1 dakikalığına hayat dururken İstanbul Küçükçekmece'den olduğu iddia edilen bir tekstil atölyesinde ise ilginç olaylar yaşandı. Tüm işçiler patronun isteği doğrultusunda ayağa kalkıp saygı duruşuna geçtiği sırada bir işçi yerinden kalkmadı. Bunun üzerine işçi ile patron arasında tartışma yaşanırken patron işçinin dışarı çıkmasını istedi.Tartışma devam ederken işçi apo sloganları atmaya başladı. Sinirlerine hakim olamayan işyeri sahibi ise işçiyi tekme tokat döverek, kovdu. Görüntüler Ekişi Sözlük ve Twitter'de günün konusu olurken binlerce kez izlendi. 

Editör: Haber Merkezi