Altın alyans modelleri ve alyans fiyatları evlilik yolculuğuna çıkan çiftlerin, partnerlerin en çok merak ettiği konular olmakla beraber seçim süreci de bir hayli kararsız geçmektedir. Her geçen yıl ile beraber alyans modası da gelişerek büyük dönüşümler yaşamaktadır. Renkleriyle, tasarımları ile kendilerine hayran bırakan ve bir ömür boyu çiftlerin mutluluğunun en değerli simgesi haline gelecek olan alyans modelleri arasından en doğru seçimi yapmak yine çiftler için oldukça büyük bir önem taşımaktadır. Çiftlerin, partnerlerin ilişkilerini bir adım ileriye taşırken birbirlerine verdikleri “evet” yanıtı ile sonsuz birlikteliklerini parmakları çevresinde mühürlemektedir. Alyansların asırlar öncesine dayanan tarihi, bu tarih içerisinde taşıdığı en değerli duyguların daha da derinleşmiş olması ile beraber tüm kültürler de de önemli bir yer edinmesi oldukça geniş bir pazar alanına sahip olmasına yol açmaktadır. İşte bu noktada yerli ve küresel pazarda büyük bir yer edinmiş, yarım asırdır yüzbinlerce çiftin, partnerin ilk günden itibaren mutluluklarına büyük bir ustalıkla eşlik eden Q’EN Alyans tüm bu yolculuğuna oldukça geniş ürün yelpazesi ile devam etmektedir.

Alyans çiftlerin en özel hazırlıklarında, henüz yolculuğun en başında en şık formu ile eşlik ederek büyük bir mutlulukla bir ömür boyu çiftlerin yanında yer alır!

Alyans Yüzük Çeşitlerinde Q’en kalitesi

Bir ömür boyu hayatı birlikte yaşamak üzere ilişkilerini farklı bir sürece taşıyan gelin ve damat adayları için en önemli adım, sonsuz birlikteliklerini ve aşklarını simgeleyecek alyansları, nişan yüzükleri veya söz yüzükleri seçmek olmaktadır. Yüzbinlerce çifte hitap eden, alyans seçme süreçlerini çiftler için kolaylaştıran Q’EN uzmanlığı, tasarımları ile de dikkatleri üzerine çekmektedir. Her aşkın en kıymetli simgesi olmayı yarım asırdır başararak ve bu süreci aynı başarıyla devam ettirerek tüm süreçlerde de çiftlerin yanında yer almaktadır. Bu süreçlerin oldukça heyecanlı ve özel olmasının yanı sıra bir o kadar da kararsız bir süreç olduğu bilinmektedir. Gelin ve damat adayları alyans seçimi süreçlerinde kimi zaman birbirine benzeyen tasarımları benimserken diğer yandan bütünüyle kadın ve erkeğin zevkini ayrı ayrı betimleyen bununla beraber muhteşem bir uyum ve ahenk yakalayan çift alyans modellerini de tercihleri arasına almaktadır. Son yıllarda çiftler tarafından set alyanslar kadar tercih edilir hale gelen farklı tasarımlarla özel bir uyum yakalama trendi de en az setler kadar tercih edilmektedir. Böylece gerek çiftler aşkını yansıtırken diğer yandan bireysel zevklerini de alyanslarına yansıtabilmektedir.

Altın alyans tasarımları noktasında pek çok kategori ve değişkene de yer vermektedir. Örneğin oldukça şık taşlı bir model seçimi yaparken diğer yandan klasik alyans tasarımlarına da göz atma imkanı sağlanmıştır. Her yeni sezonla beraber birbirinden özel, birbirinden trend tasarımlar kullanıcı ile buluşurken kimi zaman modern ve klasik çizginin muhteşem uyumunu da tasarımcılar büyük bir özveri ile yorumlamaktadır.

Erkek alyans modelleri

Erkek alyans modelleri oldukça geniş bir yelpaz de sunulurken aynı avantajlar alyans tasarımcıları tarafından kadınlar için de sunulmaktadır. Gerek renkleri ile gerek has altın oranları veya tasarımları ile partnerlerin her ikisi için de farklı modeller bulunmaktadır. Her yıl değişen renk kazanan alyans modasının sarı, rose, renkli veya beyaz altın alyans seçenekleri de sıklıkla tercih edilen modeller arasında yer almaktadır.

Altın Alyans Fiyatları

Alyans fiyatları, oldukça farklı tasarımı ve işçiliği olan; örgü, düz, sade, taşlı, kalın veya ince alyans modelleri gibi pek çok kategoride yer alan farklı ayar değerlerine sahip olan alyanslar, her bütçeye hitap etmekle beraber çiftlerin bir ömür sürmesi için evliliğe adım attıkları ilk günden itibaren aşklarının bir mührü olarak parmaklarını saracaktır.