Arzu Karadeniz, 27 yaşında. Yalova'nın Çınarcık ilçesinde yaşıyor.

Annesi olarak bildiği Nebahat Karadeniz, alzheimer hastalığına yakalandı. Babası olarak bildiği 71 yaşındaki Mehmet Karadeniz de rahatsızlandı. Doktorlar ameliyat olması gerektiğini söylediler.

Bunun üzerine Mehmet Karadeniz, Arzu Karadeniz'e 27 yıl sonra bir gerçeği açıkladı. "Bak evladım" dedi; "Artık yaşlandık. Annen hasta. Ben de öyle. Gerçek aileni bulmak, tanımak senin hakkın. Seni bugüne kadar el üstünde tutarak büyüttüm, gerçek evladım gibi baktım sende bize baktın, aileni bul bize bir şey olursa yalnız kalma belki kardeşlerin vardır" diye de ekledi.

Şoke olan Arzu Karadeniz, belgelere baktığında 1993 yılında Akif Çilek tarafından Çocuk Esirgeme Kurumu'na bırakıldığını gördü. Adı da Hülya Çilek'ti. Bir haftalıkken evlat edinilmişti, adı da evlat edinen ailesi tarafından Arzu Karadeniz olarak değiştirilmişti.

Arzu Karadeniz, "Bunu öğrendiğimde şok geçirdim. İnsan kendini gerçekten çok kötü hissediyor ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz bu hissi gerçekten yaşayan bilir. Şu anki anne babamı çok seviyorum. Onları asla bırakmam. Ama kardeşlerim var mı bunları çok merak ediyorum. Onları tanımak istiyorum. Anne babamı da merak ediyorum. Beni neden çocuk esirgeme kurumuna bıraktılar bunları merak ediyorum. 27 yıl özlem hasret hepsi bir arada inşallah biyolojik ailemi bulurum” dedi.

Arzu şimdi gerçek anne ve babasını arıyor. Neden bırakıldığını, ailesinin başına neler geldiğini merak ediyor. Ama şunu da söylüyor: "Şu anki anne ve babamı çok seviyorum. Onları asla bırakmayacağım."

Editör: Haber Merkezi