Boşanma aşamasında olduğu kadın, kayınvalidesi ve komşusunu canice öldüren Hüsnü Tümen’in olaydan 1 saat önce sosyal medyadan “Az işim var, seni unuttum zannetme” paylaşımı yaptığı ortaya çıktı.

İzmir Bayındır’da yaşayan ve eşiyle boşanma aşamasında olan Hüsnü Tümen (31) kayınvalidesi Serpil Palalı (49) ve eşi Serap Tümen’i (29) çocuklarının gözü önünde av tüfeğiyle öldürdü. Evden çıkan Tümen yolda karşılaştığı komşuları Hamza Kuzucuk’u (45) da katletti. Olaydan sonra kaçan Hüsnü Tümen yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Tümen’in olaydan 1 saat önce sosyal medya hesabından “Az işim var, seni unuttum zannetme” paylaşımı yaptığı ortaya çıktı. Şüphelinin 1 gün önce de çocuklarının fotoğrafları ile “Siz benim tek gerçeğimsiniz, bunu sakın unutmayın” paylaşımı yaptığı belirlendi. Çiftin, 23 Mart’ta boşanma davası olduğu öğrenilirken, dün adliyeye sevk edilen Hüsnü Tümen tutuklandı. Öldürülen anne ve kızı ile komşularının cenazeleri, Adli Tıp’taki otopsinin ardından dün Bayındır'da toprağa verildi.