Hakkında yapılan eleştirilere kulak asmayan Gülbin Tosun ''İşte ne kadar organize ve kötü amaçlı olduklarının kanıtı! Ne istifası hafta sonu gümbür gümbür yayındayım.'' ifadelerini kullanarak sosyal medya kullanıcılarına pişkin yanıt verdi.

Geçtiğimiz aylarda Antalya'da meydana gelen olayda Mahra Melin Pınar, sahipsiz köpeklerden kaçarken, İrfan Y'nin kullandığı 07 YBJ 06 plakalı kamyonun altında kalarak ağır yaralanmıştı. Küçük çocuk, Serik'teki hastanede yapılan müdahalenin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişti. Beyninde pıhtı atması nedeniyle yapılan ikinci ameliyatla sağ bacağı diz üstünden kesilen Pınar, 28 Mart'ta hayatını kaybetmişti. 

ACILI AİLEYE HEM HAKARET 

Sosyal medyada hayvanseverlerin oluşturduğu #KısırlastırAsılatYerindeVasat etiketine destek veren Gülbin Tosun, sahipsiz köpeklerden kaçarkan kamyonun altında kalarak hayatını kaybeden 10 yaşındaki Mahra Melin Pınar'ın kendisine tepki gösteren acılı annesine verdiği tepki sosyal medyada gündem oldu. Gülbin Tosun, acılı anneye ''Senin peşinden yarın geliyorum. Arsız sefil'' diyerek hakarette bulunup tehdit etti.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ: YAZIKLAR OLSUN

Gülbin Tosun'un acılı anneye verdiği tepki sosyal medyada büyük tepki çekti. Kullanıcılar, Gülbin Tosun'a tepkilerini dile getirirken şu ifadeler kullanıldı; ''Başıboş köpekler yüzünden bacağı koparak feci şekilde can veren bu güzel kızın annesine hakaret edip tehdit edecek kadar merhametsiz, çocuk düşmanı bunlar. Bu kötülüğe tepki göstermezseniz insanlığınızı kaybedersiniz. Yazıklar olsun. #GülbinTosunİstifa.'' 

GÜMBÜR GÜMBÜR YAYINDAYIM

Hakkında yapılan eleştirilere kulak asmayan Gülbin Tosun, bu sabah sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda ''İşte ne kadar organize ve kötü amaçlı olduklarının kanıtı!  #GülbinTosunİstifa Ne istifası. Hafta sonu gümbür gümbür yayındayım inşaAllah.'' ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi