Adana'nın Kozan ilçesinde yaşanan olayda 46 yaşındaki Erdoğan Küpeli, bir markette kasiyer olarak çalışan 35 yaşındaki Tuğba Keleş'i arkadaşlık teklifinde bulundu.

Ancak genç kadın bu teklife olumlu yanıt vermedi.

Bugün saat 11.00'de markete giden Küpeli, Keleş'i tabancayla vurdu. Daha sonra da aynı silahla kendi başına ateş ederek intihara kalkıştı.

Keleş hayatını kaybederken Küpeli hastanede tedavi altına alındı. 

Erdoğan Küpeli'nin 2016 yılında Hatay'da yaşayan Gülay Mübarek’i (29) sosyal medya üzerinden taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alındığı, sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı ortaya çıktı.

Daha sonra sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli mesajlar paylaştığı saptanan Küpeli tutuklanarak, Kozan Cezaevi'ne koyuldu. 

Küpeli, yargılandığı davalarda 'tehdit', 'hakaret' ve 'özel hayatın gizliliğini ihlal' suçlarından toplam 8 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Tahliye edildikten sonra ilçedeki bir yerel gazetenin dağıtım işinde çalışmaya başlayan Erdoğan Küpeli, bugün saat 11.00 sıralarında ilçeye bağlı Tufanpaşa Mahallesi’ndeki markete gelerek, arkadaşlık teklifine olumsuz yanıt veren kasiyer Tuğba Keleş’i tabancayla başından vurdu.

Editör: Haber Merkezi