Adana'nın Ceyhan ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde gece geç saatlerde Aşkın Acun'un kullandığı 34 PK 4913 plakalı otomobilin önün kimliği belirsiz kişiler tarafından kesildi.

Aracı kurşun yağmuruna tutan kişiler olay yerinden kaçtı. 

Olay yerine gelen ekipler otomobilin sürücüsü Aşkın Acun ile içindeki kişilerden Mehmet Gem'in öldüğünü saptadı. Aynı araçtaki Salih Karaokay ise yaralı olarak çıkarılıp, ambülansa alındı. 

Ancak ambülans hastanenin önüne geldiğinde kimliği belirsiz bir kişi gelerek yaralı Karaokay'a ateş açtı.  Ambulans içinde ikinci kez uğradığı silahlı saldırıda kurşun yağmuruna tutulan Karaokay, olay yerinde hayatını kaybetti.

Hastanenin giriş çıkışları kapatılırken, özel hareket ve çevik kuvvet polisi de hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. 

Polis olaydan sonra kaçan zanlıları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlatırken, ölen 3 kişinin ise saldırıdan önce sosyal medya üzerinden canlı yayın yapıp, müzik dinledikleri ortaya çıktı.

Polisin saldırılarla ilgili başlattığı çalışma kapsamında şüpheli 2 kişinin yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi. Soruşturma sürdürülüyor.

Editör: Haber Merkezi