İstanbul Sultanbeyli'de sabaha karşı meydana gelen olayda eşiyle tartışan Adnan Soysal isimli kişi, çılgına dönderek bıçağa sarıldı. Adnan Soysal, eşi Hatice Soysal'ı defalarca kez bıçaklaylarak öldürdü.

Çiftin 15 yaşındaki oğlu korku içinde evden kaçıp, kendini sokağa attı ve gördüğü polislere durumu bildirdi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Adnan Soysal kapıyı arkadan kilitlediği için polisler eve giremedi. Bunun üzerine itfaiyeye haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye merdiveni ile üçüncü katın balkonuna çıkan polis, balkondan eve girdi.

Ancak içeri giren polis korkunç manzara ile karşılaştı. Polis, Adnan Soysal’ı karısı Hatice Soysal’ı bıçakladıktan sonra kendi bileklerini de kesmiş halde buldu. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Hatice Soysal’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaralı koca olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hayatını kaybeden Hatice Soysal’ın cenazesi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
 

Editör: Haber Merkezi