İzmir’de en çok sorulan adreslerin yönlerini yaptırdığı maketleriyle fenomen olan bakkal Cafer Sönmez, eşini ve eşiyle ilişkisi olduğunu düşündüğü adamı av tüfeğiyle vurdu. Olayda adam hayatını kaybetti, kadın ise ağır yaralandı. Fenomen bakkal ise yakalanarak gözaltına alındı.

Olay dün akşam saatlerinde Çeşme ilçesinde Alaçatı’da bulunan bir evin bahçesinde yaşandı. 48 yaşındaki Cafer Sönmez, iddiaya göre eve geldiğinde 42 yaşındaki eşi Gülümser Sönmez ile gizli ilişkisi olduğunu düşündüğü 41 yaşındaki Burak Işık'ın seslerini duydu. Cafer Sönmez ile eşi ve yanındaki kişi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Cafer Sönmez evdeki av tüfeğiyle karısını ve Burak Işık’ı vurdu. Gülümser Sönmez ve Burak Işık, kanlar içerisinde yere yığıldı. Çevredeki vatandaşlar polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

ADAM ÖLDÜ KADIN AĞIR YARALI

Cafer Sönmez, olay yerine gelen polisler tarafından yalanarak gözaltına alındı. Vurulan iki kişi sağlıkçıların olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Burak Işık, hayatını kaybetti. Ağır yaralanan kadının ise tedavisinin ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

FENOMEN OLMUŞTU

Cafer Sönmez, geçtiğimiz yıllarda Çeşme Alaçatı'da en çok sorulan adreslerin yönlerini gösteren iki maketini yaptırarak adını duyurmuştu. Kendisi ile birebir aynı ölçülere sahip maketlerini yolun iki yönünü gösterecek şekilde yerleştiren Cafer Sönmez, 'Fenomen Bakkal' olarak tanınmıştı.

Editör: Haber Merkezi