Antalya'nın Alanya ilçesinde  O.G. yönetimindeki otomobil, bisikletle Manavgat'tan Alanya'ya giden Faruk Tufan Tutar ve Yunus Er'e arkadan çarptı. 

Tutar ve Er savrulup metrelerce sürüklenirken, sürücü O.G. otomobiliyle kaçtı. 

İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri, Tutar ile Er'in hayatını kaybettiği belirlendi.

İncelemenin ardından Tutar ile Er'in cenazeleri Alanya Belediye Morgu'na kaldırıldı. Otomobil sürücüsü O.G, jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. O.G'nin 2.50 promil alkollü olduğu tespit edildi.

İki bisikletlinin, kazadan kısa bir süre önce sosyal medyada paylaştıkları son görüntüleri izleyenleri duygulandırdı.

Yaşamını yitiren Faruk Tufan Tutar'ın sosyal medya hesabından yayımladığı görüntülerde, arkadaşı Yunus Er ile Manavgat'a doğru bisikletleriyle hareket ettikleri ve eğlendikleri yer alıyor.

İncekum Mahallesi Antalya-Alanya D-400 kara yolunda, 21 Kasım akşam saatlerinde O.G. (38) yönetimindeki 07 LKV 76 plakalı hafif ticari araç, aynı yönde bisikletlerle ilerleyen Faruk Tufan Tutar (25) ve Yunus Er'e (25) çarpmıştı. Tutar ve Er kaza yerinde hayatını kaybetmiş, kaçan araç sürücü O.G, jandarma ekiplerince yakalanmıştı.