Tatil rotanızı belirlerken akıllarınıza her zaman Akdeniz bölgesi gelir. Özellikle gezip görmek gereken birçok güzel yeri olması ve aynı zamanda yaz boyunca güneşin eksik olmaması bunun en önemli nedenlerindendir. Akdeniz’in en çok tercih edilen yerlerinden biri olan Alanya ise bu şehirde insanların en çok ilgi gösterdikleri yerlerden biridir. Birçok güzel oteli ve konaklama tesisi olmasından dolayı mutlaka kendinize uygun hizmetler alabilirsiniz. Denizi, güneşi, plajları ve her zaman sahip olduğu temiz havası ile bilinen bu muhteşem şehirde tatil yapmak için ne kadar bütçeye ihtiyacınız olduğunu öğrenmek için araştırmalarınızı mutlaka dikkatli bir şekilde yapmalısınız.

Herkes gibi sizinde Alanya’ya gitmeden önce mutlaka kalacağınız oteller hakkında araştırma yapmanız ve kriterlerinize en uygun olan yeri seçmeniz gerekir. Alanya otel fiyatları hakkında alacağınız bilgiler sayesinde hem bütçelerinizi düzenleyebilir hem de sizi ne kadar bir maliyetin beklediğini önceden öğrenebilirsiniz. Şehrin farklı yerlerinde bulunan oteller de alacağınız hizmetlere ve otellerin sundukları konseptlere göre farklı fiyatlar sunmaktadırlar. 2022 yılı itibarı ile Alanya otellerinde sunulan fiyatlar günlük ortalama 750 tl ile 5000 tl arasında değişiklik göstermektedir. Apart oteller de kalmak ile 5 yıldızlı otellerde kalmak doğal olarak aynı olmayacaktır. Ancak birçok seçenek olmasından dolayı herkes gibi sizde farklı bütçeler ile Alanya tatili yapabilirsiniz.

Alanya’nın En Kaliteli Otelleri Hangileri?

Alanya otellerinde kalmak istediğinizde şehrin farklı yerlerinde birçok otel olmasından dolayı sorunsuz bir şekilde kalacak yerler bulabilirsiniz. Konum olarak Akdeniz sahillerinde yer alan bu muhteşem şehir aynı zamanda güzel doğası ile de dikkatleri çekmektedir. Bu sebeple hem deniz hem de doğa tatilleri yapabileceğiniz ender şehirlerden biridir. Eğer araştırmalarınızı doğru bir şekilde yaparsanız o zaman Alanya otelleri arasından en doğru olanı seçebilir ve keyifli bir şekilde tatillerinizi yapabilirsiniz. Şu an Alanya’nın en kaliteli otellerini sırlamak gerekirse şöyle bir sıralama yapabiliriz;

  1. Xeno Hotels Eftelia Resort
  2. Sirius Deluxe Hotel
  3. Noxinn Deluxe
  4. Selena Beach & Spa Hotel
  5. Haydarpasha Palace
  6. Aria Resort & Spa
  7. Senza The İnn Resort & Spa
  8. Pegasos Club Hotel
  9. Eftalia Ocean
  10. Beach Clun Doganay

Alanya Otellerini Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Alanya’da otel seçerken tam olarak nasıl bir tatil yapmak istediğinizi bilmelisiniz. Çünkü otellerin bulundukları konumlar veya sundukları olanaklar sizi her zaman mutlu etmeyebilir. Bu sebeple deniz veya doğa tatili konusunda karar verip otellerinizi ona göre seçmelisiniz. Aynı zamanda tatil için ayırabileceğiniz bütçeleri erkenden belirlemeli ve adımlarınızı mutlaka buna göre atmalısınız.Alanya otel fiyatları hakkında bilgi almak ve erken rezervasyon olanaklarını değerlendirmek için dilediğiniz zaman tatil.com ile iletişime geçerek taleplerinizi iletebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi