Anadolu Ajansı'nın Yunanistan'ın başkenti Atina'da temsilcilik görevini yapan 34 yaşındaki Furkan Naci Top, kanser tedavisi gördüğü Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yaşamını kaybetti. 

Top'un cenazesi daha sonra Yıldırım Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 

Cenaze törenine Furkan Naci Top'un ailesi, yakınları, AA Uluslararası Operasyonlar Direktörü Mücahit Muhammed Soykan, AA Finans Haberleri Editörü Yılmaz Yıldız, AA Edirne Bölge Müdürü Salih Baran, AA İstanbul İdari İşler Müdürü Sabri Çelebioğlu ve çalışma arkadaşları katıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı'yı telefonla arayarak başsağlığı diledi.

AA yöneticileri ile telefonda görüşen Yunanistan’ın resmi haber ajansı Atina Haber Ajansı (ANA) Eski Genel Müdürü Michalis Psilos da Furkan Naci Top ile Atina'da görev yaptığı süre boyunca yakından çalışma fırsatı bulduğunu ve Furkan’ın başarılı işlere imza attığını söyledi.  

Anadolu Ajansı yönetimine ve Furkan’ın ailesine taziyelerini ileten Psilos, Furkan'ı her zaman enerjisi ve güler yüzü ile hatırlayacaklarını kaydetti.

Editör: Haber Merkezi