Ankara'nın Keçiören ilçesinde kendisinden şikayetçi olan sevgilisini darp eden adam, ardından sevgilisinin 6 yaşındaki köpeğini 5. kattan aşağı attı

Sabah saatlerinde Kader T.'nin yaşadığı eve gelen eski sevgilisi Selman T., kendisi hakkında şikayetçi olan Kader T. ile şikayetini geri çekmesi için tartışmaya başladı. İsteği geri çevrilen Selman T., Kader T.'yi darp edip evdeki eşyaları kırıp döktü.

Saldırgan, 6 yaşındaki Pekinez cinsi köpeğini yaklaşık 35 metre yükseklikteki 5. katta bulunan evin balkonundan aşağıya atarak ölümüne sebep oldu. O anlar binanın güvenlik kameralarına an be an yansıdı.

Köpeğini kaybetti

Köpeği ölen Kader T., “Ayın 2’sinde beni darp ettiği için Selman T. hakkında şikayetçi olmuştum. Dün sabah saatlerinde evime geldi. 'Şikayetini geri alacak mısın?' dedi.

Bende olumsuz yanıt verince saat 11.00 sıralarında beni darp etti ve evi dağıttı. Daha sonra köpeğime tekme attığını gördüm. Bana, ‘Ya şikayetini geri alırsın ya seni öldürürüm ya da sevdiklerine zarar veririm’ dedi. Ben şok içerisindeyken köpeğimi aldığını ve balkondan attığını gördüm” dedi.

Editör: Haber Merkezi