Edinilen bilgiye göre Halkalı Merkez Mahallesi'ndeki sitede yaşayan Yusuf Çağrı Ekici (20), annesi Sakine Ekici (43) ve babası Yusuf Ekici'yi (43) mutfakta silahla ateş ederek öldürdü. Yusuf Çağrı Ekici işlediği cinayetlerden sonra yatağına gidip zehir içerek intihar etti.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞMIŞ 

Ekici'nin intihar etmeden önce yapacaklarını önceki gün saat 21.47'de sosyal medyadan paylaştığı ortaya çıktı.

Ekici'nin sosyal medya paylaşımını gören arkadaşlarının ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, eve gittiklerinde 3 kişinin cansız bedeni ile karşılaştığı belirtildi.

İNTİHAR MEKTUBU KAN DONDURDU

Yusuf Çağrı Ekici’nin geride bıraktığı intihar mektubunda şok edici detaylar yer alıyor.

İntihar mektubunda arkadaşları arasında eşyalarının paylaşımını yapan Ekici, şu ifadeleri kullandı:

“Yaşadığınız şey ya iyidir, ya da bir ders.

Bezdiğinizde yanıma katılmaktan çekinmeyin, bazı derslerden erken çıkmak mübahtır.

Ben sizin yanınıza uğramaya çalışıcam hep paranormal bi mediumda iletişimi merak ediyodum umarım sizle iletişime geçebiliyorumdur lmao.

Sizi çok seviyodum.”

Özellikle gümüş yüzüğüyle gömülmek istediğini belirten Ekici, “Yalnız olmadığınızı, dünyanın ana karakteri olmadığınızı fark edin.” dedi.

İşte o mektup:

Gümüş olan yüzüğümle gömülmek istiyorum.

Yalnız olmadığınızı, dünyanın ana karakteri olmadığınızı fark edin.

Birbiriniz olmadan bi hiçsiniz, ben demeyi kesin. HER ŞEY BAĞLANTILI, HER. ŞEY.

Evrenin size ne bir anlam borcu olduğunu ne de size değer verdiğini sanmayın.

“BİZ BURADA GÖZLEMCİYİZ”

Biz burada sadece gözlemciyiz, bu kadar.

Son bir şişe bal şarabım (evet ben yaptım) dolabın askı kısmında aşağıda geride duruyor, bunu birlikte içmek isterdim ama olaylar öyle gelişmedi ve bu sefer aranızdan daha erken ayrılmak zorunda kaldım. Hep birlikte içerseniz güzel olur bence, bahaneyle tanışırsınız falan sonrası zaten olan oluyo, su akar yolunu bulur demişler.

kalanı pek düşünmedim aranızda halledebilirsiniz aldım verdim gibi belki?

HER şeyim sizin, tapulu malım varmış gibi söylüyorum ama yani olan kadarı işte.

Odamı gelip karıştırın mallarımın çöpe ya da ihtiyaç sahiplerine gitmeden önce istekli yakınlarıma gitmesini tercih ediyorum, polisle ev sahibiyle olaylar nasıl döner bilmiyorum ama bu not umarım yeterli bir izin olur.

“BEYNİMİN SAKLANMASINI İSTİYORUM”

Son olarak da gömü konusu, zerre umrumda değil harbiden bence uğraşmayın pek bam güm gömün yıkamaya bile gerek yok. Ama yoookk uğraşıcaz diyosanız sanırım beynimin yok olmasını istemem bitek, gerisi yansın ya da bağışlansın bağışlanabilen.

Benliğimin, dna’mın falan bi şekilde uzak bir gelecekte yeniden canlandırılması söz konusu ise izin veriyorum, çok da isterim açıkçası. Eğer bi ihtimalse beynimin saklanmasını istiyorum.

Yusuf Çağrı Ekici (ben) tarafından

16 Kasım 2021, 21.47’de yazılmıştır. Bu saatten sonraki değişiklikler usulsüz ve vasiyetim haricindedir. Bu dökümanın yazıldığı mailin şifresi herhangi bir şifremle eşleşmiyor, vasiyetim arkamdan değiştirilemesin diye böyle bir önlem aldım.”

Editör: Haber Merkezi