Aleyna Çakır'ın ölümünde "şüpheli" olarak kamuoyuna yansıyan Ümit Can'ın Sosyal Hizmetler'de görev yapan annesi hakkındaki 'Aleyna Çakır gibi yurtta kalan genç kızları gece hayatına yönlendirdiği' iddiası üzerine bakanlık soruşturma başlatmıştı. Ümit Can'ın annesi Gülay Uygun bu akşam şüpheli bir şekilde intihar etti.

GÜLAY UYGUN KİMDİR? NEDEN ÖLDÜ TIKLA OKU

Şüpheli Ümitcan Uygun annesininin ölümünden sonra flaş açıklamalarda bulundu. Uygun, "Sayın Süleyman Soylu size yalvarıyorum bu saatten sonra susmak yok. Hepsinin elini ayağını öperim" dedi. Uygun'un avukatı ise, "Tiyatrocuları çıkartıp Gülay Uygun'a iftira attı ve o kadın bunları yediremedi. Gülay Uygun bana sabah mesaj attı. 'Benim hiçbir suçum yok' dedi. Bu olayların tek suçlusu medya maymunlarıdır, Müge Anlı'dır. Olayların çözülecek yeri adliyedir. Gülay Uygun yanına not bırakmış, ölümümden Müge Anlı sorumludur diye" dedi.

"Müge Anlı canlı izle: Müge Anlı ile tatlı sert izle" TIKLA İZLE

Ümitcan Uygun'un babası da, alkollü şekilde kameralar karşısına geçerek konuştu. Alkol yüzünden ayakta duramayan Ümitcan Uygun'un babası, "Benim eşim yanına not bırakmış. Benim ölüm nedenim Müge Anlı'dır diye. Cumhurbaşkanım ben bu yollarda çok koştum. Has ülkücüyüm ömrüm boyunca sana oy verdim. Sayın Süleyman Soylu, benim eşim çok gururlu. Aleyna'nın babası kendi kızına tecavüz etmiş. Allahsız Müge Anlı. Allah onu perişan etsin" dedi.