Küçükçekmece Halkalı İstasyon Mahallesi'nde yer alan bir sitenin 7. katında yaşanan kan dondurucu olayda, acil tıp teknisyeni olarak çalışan Tuğçe Sayın, 21 Mayıs 2021 tarihinde annesi Sevilay Palabıyık ile tartıştı. Tartışmada psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Tuğçe Sayın annesine bıçak çekip onu ölümle tehdit etti.

EVİ ÜZERİNE YAPMASINI İSTEMİŞ

Tuğçe Sayın'ın daha sonra annesi Sevilay Palabıyık'ın altın bileziklerini, telefonunu aldığı ve evi kendi üzerine yapmaması halinde öldürmekle tehdit ettiği ortaya çıktı. Bunun üzerine korkan anne Sevilay Palabıyık, polise ve savcılığa şikayette bulundu. Tuğçe Sayın hakkında uzaklaştırma kararı verildi.

''BU KIZ BENİ ÖLDÜRECEK, BANA DUYARLI OLUN'' 

Olaydan iki gün önce ise Tuğçe Sayın'ın satır ve bıçak satın aldığı tespit edildi. Bunun üzerine anne Sevilay Palabıyık'ın komşusuna ''Bu kız beni öldürecek, bana duyarlı olun'' dedi. Bunun üzerine Sevilay Palabıyık'tan haber alamayan komşusu kapıyı çaldı. Kızı Tuğçe Sayın ise ''Annem tatilde'' dedi. Ancak şüpheleri artan komşu, ikinci sefer kapıyı çaldı ve şüphelenerek polise ihbarda bulundu.

KAFA KISMI TENCEREDE BULUNDU

Eve gelen polis ekipleri, kapıyı çaldı ancak kapı açılmadı. Bunun üzerine polis kızın babası Sayit Sayın ile irtibata geçti. Sayit Sayın'ın kızına telefonda ''Kapıyı aç" demesiyle Tuğçe Sayın kapıyı açtı. Yapılan kontrollerde banyoda anne Sevilay Palabıyık'ın yüz üstü yattığı ve yanında 20 santimetre uzunluğundaki bıçak ve siyah renkli satır olduğu tespit edildi.

ETİNİ KEMİKLERİNDEN SIYIRMIŞ

İncelemeler sonucunda Tuğçe Sayın'ın tartıştığı annesini satırla öldürdükten sonra başını kesip mutfaktaki bir tencerenin içine koyduğu, daha sonra da tencerenin içini suyla doldurduğu belirlendi. Tuğçe Sayın'ın daha sonra annesinin sol bacağını kestiği, bacağındaki etleri kemiklerinden sıyırıp bir leğenin içine koyduğu ortaya çıktı.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Öte yandan Tuğçe Sayın ilk ifadesinde, annesiyle olay saati tartıştığını, annesinin kendisine bıçak çektiğini, elindeki bıçağı alarak cinayeti gerçekleştirdiğini itiraf ettiği öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi