Antalya'nın Kepez ilçesi Aydoğmuş Mahallesi'nde 3 katlı apartmanın 2. katında birlikte yaşayan Seyit Ali Paytar (22) ile babası Osman Paytar'dan (65) bir süre haber alamayan yakınları eve geldi.

Eve girdiklerinde baba ve oğlunun yerde hareketsiz yattığını gören yakınları, polis ve sağlık ekibine haber verdi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde baba ile oğlunun hayatını kaybettiği belirlendi.

Yapılan ilk incelemede baba ve oğulun ateşli silahla öldüğü tespit edildi. Polis ekibinin, babasını silahla vuran Seyit Ali Paytar'ın daha sonra intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde durduğu öğrenildi.

Görgü tanığı Halil Can, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisini telefonla arayan Gülten Paytar'ın, evde olan oğlu Seyit Ali Paytar ile eşinden haber alamadığı için endişeli olduğunu söylediğini aktardı.

Anne Paytar'ın isteği üzerine eve gidip baktıklarını aktaran Can, "Eve varınca biz de telefonla ulaşmaya çalıştık. Telefon sesi içeriden geliyordu. Bunun üzerine Gülten Hanım 'Anahtar ayakkabının içinde olacak. Girin eve bir bakın' dedi. Biz de anahtarla kapıyı açıp girdik. Odada kan bere içinde yatıyorlardı. Polise ve sağlık ekibine haber verdik." diye konuştu.

Galericilik yaptığı öğrenilen baba ile oğlunun geçmişte sürekli kavga ettikleri, anne Gülten Paytar'ın da kocası ile tartışınca dün evden ayrıldığı, geceyi de evli olan kızının yanında geçirdiği öğrenildi.