Antalya'nın Baraj Mahallesi Kırçiçeciği Caddesi üzerindeki evde ailesiyle birlikte yaşayan 12. sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Zeynep Kaplan, 2 Temmuz'da bir arkadaşıyla evden ayrıldı, bir daha da geri dönmedi. 

Gece geç saatlerde Kepez Polis Merkezi'ne başvuruda bulunan ailesi her yerde genç kızı aramaya başladı. Polis de çalışma başlattı.

Herkesden yardım istediklerini belirten genç kızın babası Mustafa Kaplan, “En son iki gün önce sosyal medya hesabı üzerinden görüştük. 9 dakika ses kaydı vardı. Cuma günü gece saatlerinde evden çıkmış. Biz geç fark ettik. O gün gece saat 04.00'a kadar görüştük. Hiçbir şekilde ikna edemedik. Evden ayrıldığı arkadaşı burada. Staj görüyordu. Okuyacağını söylüyordu. Dershaneye gidecekti. Ehliyet almak istiyordu. Polise başvuru yaptık. Onlar da çok yardımcı oluyorlar. Şu an bir ses seda yok. Elbet bir derdi var ama ne derdi olduğunu bilmiyoruz. Hiçbir olumsuzluk yoktu. Acaba bir yerde bir şey mi yaptılar diye korkuyoruz. Uyuşturucudan korkuyoruz. Çocuklarımız annelerinin babalarının sözünden çıkmasın” dedi.

Editör: Haber Merkezi