Hava elementi tarafından yönetilen İkizler, Terazi ve Kova astrolojide en mantık odaklı burçlar olarak bilinir. Sırasıyla bu burç erkeklerinin özelliklerini inceleyelim.

İkizler Burcu Erkeği

Hareketli ve değişken bir yapıya sahip olan İkizler burcu erkeği anlaşılması güç kişilerdir, sonsuz bitmeyen bir öğrenme isteği içinde yaşarlar. Bir bebek gibi sürekli kendileri ile ilgilenilmesini isterler ama özgürlüğüne de son derece düşkündür, İkizler erkeğini asla kısıtlayamazsın ve rapor alamazsın.

Süper Bir Oyun Arkadaşıdır

Aklına koyduğu her ne ise bunu kesinlikle gerçekleştirir ve pes etmez, kendi işini kendisi yapar kimseden yardım almayı sevmez.

  • Zeki
  • Nazik
  • Etkili
  • Pratik zekalı
  • Çözüm odaklı
  • Eğlenceli yapıları ile dikkat çeken İkizler burcu erkeği eğlenceli yapılarından dolayı çok iyi bir baba ve çocukları için süper bir oyun arkadaşıdır.

Eğlenceli ve Renkli İnsanlardır

Aşk yaşantılarında her zaman bir soru işareti vardır, ne yaptığını ya da ne yapmak istediğini tahmin edemezsin çünkü kendisinin de bu konuda bir fikri yoktur. Sorgulamayı severler hatta hayatları boyunca her şeyi sorgularlar bu özellikleri sayesinde İkizler erkeği ile vakit geçirmek neşeli ve eğlenceli olur. Eğlenceli oldukları kadar renkli kişilikleri vardır, renkli kıyafetler, güneş gözlükleri gibi hediyelere asla hayır diyemezler ve seyahat etmekten çok hoşlanırlar. Herkes ile çok rahat diyalog kurabilen İkizler erkeği bu özelliği ile kadınların hemen dikkatini üzerinde toplar, kısmetleri fazladır ve şanslı insanlardır.

İlgi Odağı Olmaktan Haz Duyarlar

Aynı zamanda birçok işi bir arada yapabilirler, sürekli ilgi odağı olmaktan haz duyarlar ama eleştiriden de korkmazlar. İkizler burcu erkeği ile birlikte olmak isteyen kadın cazibeli, neşeli, lider ruhlu ve iyimser kişilikleri üzerinden planlar yapmalı ve bu özelliklerine odaklanarak onlara yaklaşmalıdır. Tartışmayı seven kişiliği vardır ve İkizler erkeği bir tartışmada karşısında ki insanı kolaylıkla bastırır ve haklılığını kanıtlamak için sonuna kadar mücadele eder.

Terazi Burcu Erkeği

Tam bir salon erkeği olan terazi burcu erkeği centilmen, zarif ve kibardır gerek hareketleri gerekse yaptığı jestler terazi erkeğini hemen anlamanızı sağlar. Bilinen en önemli özellikleri tembellikleridir, saatlerce aynı yerde hareket etmeden kalır ve bundan acayip bir şekilde de keyif alırlar.

Aşık Olduklarında İdeal Sevgilidirler

Temizlik konusunda takıntılı olacak kadar titiz olmalarına karşılık inanılmaz derecede dağınıktırlar ama dağınık olmak onlar için pis olmak demek değildir.

  • Dış görünüş önemlidir, görünüşleri güzel değilse resmen bunalıma girerler.
  • Sanattan çok iyi anlarlar, estetik algıları güçlüdür.
  • Analitik düşünme yeteneğine sahiptirler.
  • Oldukça adil insanlardır.
  • Hırslı bir kişilikleri vardır, başladıklarını bitirme konusunda aşırı hırslı davranırlar.
  • Kolay aşık olan yapıları yoktur, ilişki yaşamada bir problem yaşamazlar ama hemen aşık olamazlar ama bir de aşık olduklarında ideal sevgilidirler.

Evde Vakit Geçirmeyi Severler

Detaylara dikkatlidirler ve bu özellikleri sayesinde kadının o an ki beklentisini hemen anlarlar. Asla unutmazlar, hafızaları çok güçlüdür ummadığınız anda size geçmişi hatırlatabilir. En sinir bozucu özellikleri kararsız olmalarıdır, birlikte alacağınız bir kararda sizi delirtecek kadar kararsızdırlar. Sokak insanı olmayan terazi burcu erkeği evcimen bir erkektir, evde vakit geçirmeyi severler.

Kadında Akıl, Zarafet Ve Güzellik Arar

Hak ve hukuk konusunda hassastırlar ve adil bir yaşam için adeta savaşırlar. Sabırsız kişilerdir ve gizli işler yapmaktan zevk alırlar, güvenilir ve iyi kalpli insanlardır, karşısındakini asla hayal kırıklığına uğratmayan bir yapıları vardır. Meraklı, öğrenmeye açık, güvene önem veren, bakımlı, sakin, hassas ve duygusal yapıları ile dikkat çeken terazi burcu erkeği karşı cinste akıl, zarafet ve güzellik arar, sadakat her şey demektir, sert mizaçlı kadın ona göre değildir.

Kova Burcu Erkeği

Yaşamı şakaya almayacak kadar ciddiye alan akıllı ve zeki kişiliğe sahip kova burcu erkeği hayata bakış açılarından dolayı anlaşılması zor kişilerdir. Hayata ve yaşama pratik bir göz ile bakarlar, olaylara bakış açıları nedeni ile insanlar arasında sürekli bir perdeleri vardır.

Zevke ve Konfora Düşkündürler

Beğenilen ve saygı duyulan kişilerdir ama hayatlarında çelişkiye neden olan insanları yok sayarlar, cesaretleri ve rahatlıkları bazı durumlarda ciddi sorunlara neden olabilir.

  • Oyunculuk yetenekleri kuvvetlidir ve çok kolay rol yapabilirler,
  • Çabuk öğrenme kabiliyetleri vardır,
  • Mükemmeliyetçi yapıları vardır,
  • Zevke ve konfora düşkündürler
  • Temkinli, kuşkucu ve sağlamcıdırlar

Kişilikleri Birçok Erkekten Daha Üstündür

Ayrıntılara çok önem veren kova burcu erkeği duygusal kırgınlıklarını asla belli etmez, çocuklar ile iyi anlaşırlar ama çoğu zaman yalnız duygusuna kapılırlar. İyi bir babadırlar ancak çocuklarının hayata karşı dik durması ve sağlam adımlar atması için onları yalnız bırakabilirler. Kibar, nazik ve insanları kırmayan bir yapıları olan kova erkeklerinin kişilikleri birçok erkekten daha üstündür. Her zaman bardağa dolu tarafından bakar mantıklı hareket etmeyi sever, neşelidir ve eğlenmesini de çok iyi bilir.

Aile Hayatı Her Şeyden Daha Önemlidir

Karşı cinse olan duygusunu çok kolay bir şekilde dışarı vuramaz, duygusallıklarını gizlemeye gayret ederler. Bağlılıktan sıkıldıkları için aşk hayatlarında tek bir ilişki ile yetinmezler, farklılık onlara özgü bir kavramdır. Kova burcu erkeği dostluğa önem verir, dostunu kardeşi gibi görür ve her şeyi paylaşmak ister ama çok kolay da dost edinemez. Sosyal kişiliğe sahiptirler, seyahat etmeyi, eğlenmeyi sevseler de aile hayatı tüm bunlardan daha önemlidir bu nedenle kova erkeği ailesi ve yakınları ile vakit geçirirken son derece mutludur.

Eğer burcunuzdan emin değilseniz, burç tarihleri ve özellikleri sayfasını ziyaret edebilirsiniz: https://www.natalastroloji.com/burclar-ve-ozellikleri/

Editör: Haber Merkezi