Twitter'da Fethi Çağlar tarafından paylaşılan video sosyal medyanın gündemine oturdu. Atakan adlı 10 yaşındaki çocuğun felsefe üzerine söyledikleri ağızları açık bırakmıştı. Bir anda tüm medyanın gündemine oturan o videodan sonra Atakan televizyon kanallarına da çıkarak ropörtaj bile verdi.

Annesine yaptığı hareket tepki çekti

Bol bol kitap okuduğunu felsefe, siyaset, bilim ve teknoloji konularında oldukça bilgi sahibi olduğunu belirten Atakan sosyal medyayı da ikiye böldü. Bir kesim 10 yaşındaki Atakan Kayalar'ın kristal çocuk olduğunu savunurken bir kesim ise yaşıtları gibi bir hayat yaşamasını, bu kadar sık medyada yer almasının ona zarar vereceğini söyledi. Son olarak bir basın toplantısında annesini susturarak 'seni şöyle alalım, sen git oraya otur' demesi herkesin tepkisini çekti.

Aleyna Tilki'ye 'Seni dinlemiyorum' dedi

Atakan'ın son videosu da olay oldu. Müzik prodüktörü Erol Köse ile birlikte sosyal medyada bir paylaşım yapan Atakan Kayalar, kendisine "Ruh eşimsin" diyen Aleyna Tilki'ye yanıt verdi ve "Seni dinlemiyorum" dedi.

'Enes Batur benim hayranım'

2017 yılında Youtube'a yüklediği videoları ortaya çıkan Atakan, Enes Batur hayranı olduğunu söylüyor. " Enes Batur benim hayranım" diyen Atakan daha sonra "Şaka yaptım ben Enes Batur'un hayranıyım, onu çok seviyorum" diyerek konuşmasına devam ediyor.

Oyun oynadığı düşünülüyor

Atakan'ın bu videosunu izleyen binlerce kişi de ikiye bölündü. Bazı kişiler bu videolar hakkında olumlu yorum yaparken, Atakan'ın 2 yıl önce Youtube kanalına yüklemiş olduğu videolarla şu anki videlolarını karşılaştırarak Atakan'ın bir oyun oynadığını ve gerçekten bu kadar zeki olmadığını iddia ediyor. 

Editör: Haber Merkezi