Endüstriyel alanda büyük bir verimliliğe sahip İstanbul, hurda alım ve satım işlemlerinde de geri dönüşüme katkı sağlamaktadır. Avrupa Yakası hurdacı hizmetleri, adres üzerinden hurda alım ve satım işlemlerini 2021 hurda fiyatlarına göre yaparak, elinizdeki parçaların değerlendirilmesini ve ekolojik dengeye katkı sağlanmasını hedeflemektedir.

İstanbul Hurdacı

İstanbul’da sektörel alanda kullanılan hurda çeşitleri oldukça fazladır. İnşaat, fabrika ve makine yapımlarında kullanılan demir, bakır, alüminyum ve çelik hurdalar, Avrupa Yakası hurdacı tarafından adresten alınarak, yeniden kullanım alanına kazandırılmaktadır. Hurdanın yıllık değeri ve kilogramı üzerinden değerlendirme yapılarak kullanım alanlarına göre ayrıştırılmakta, çevreye ve ekonomiye katkı sağlayacak projeler geliştirilmektedir.

Hurda Türleri

  • Hurda çeşitleri cam, kağıt, demir, maden ve metal parçalar olabilmektedir. Elektronik hurda, alüminyum, demir, çelik ve kızıl çeşitleri endüstriyel alanda kullanılan ve doğaya büyük katkı sağlayacak geri dönüşüm alanlarının oluşmasına etki etmektedir.
  • Metal hurda çeşitleri; pirinç, demir, kızıl, bakır ve gümüş ile birlikte nikel ve krom madenlerini de bulundurmaktadır.
  • Petrol türevli ve elektronik hurdalar naylon, polüritan, bilgisayar parçaları, ana kart, hafıza kartı, ram ve laptop türleridir.
  • Cam hurdaları, cam şişe, kapı ve pencere yapılarla birlikte ayna, dekorasyon malzemeleri ekran ve ekran parçalarını da içermektedir.
  • Alüminyum, bakır kablolar, profiller, levha ve jant modelleri de hurda çeşitleri arasında geri dönüşüm projelerine dahil edilmiştir.

İstanbul Avrupa Yakası Hurdacı

İstanbul’da Avrupa yakasına özel hurda alım ve satım işlemleri gerçekleşerek, geri dönüşüm alanına katkıda bulunulmaktadır. Türkiye’nin en büyük geri dönüşüm projelerine adım atarak, cam, kağıt, demir, elektronik parçalar, makine ve inşaat malzemelerini içeren bütün hurda çeşitleri alınmakta, 2021 fiyat çizelgesi üzerinden değerlendirilerek, üretim alanına dahil edilmektedir.

Adresten hurda teslim; adresten hurdalarınızı teslim alarak, İstanbul’un bir ucundan diğer ucuna taşıma gerçekleştirilmektedir. Demir, bakır ve alüminyum parçaların boyutları ve kilogramları fark etmeksizin özel hurda araçlarıyla, mıknatıslı özel taşıma yapılmaktadır.

İstanbul Anadolu Yakası Hurdacı

Anadolu yakası hurdacı, İstanbul’un merkezi bölgelerinden ilçelerine hurda alım ve satım işlemlerini kısa sürede tamamlar. Hurda fiyatları ve yıllık hurda çizelgesi üzerinden değerlendirme yaparak, özel mıknatıslı, kepçeli ve sepetli vinçlerle taşıma işlemi tamamlanacaktır.

Gelişmiş taşıma prensiplerini oluşturarak, kısa zamanda hurda alanının boşaltılması ve elinizdeki atıl malzemelerin kullanım alanına dahil edilmesi sağlanacaktır. Cam, plastik, metal, elektronik ve kablo hurdalar ayrıştırılarak alınmaktadır.

Çevre Dostu Hurda Hizmeti

Çevre dostu hurda hizmeti verilerek, endüstriyel alanda kullanıma tekrar kazandırılacak atıl durumdaki hurdaların adresten alınması sağlanmaktadır. İstanbul Anadolu yakası hurdacı ve Avrupa yakası bölgelerinden alım ve satım işlemleri yapılarak, doğanın değerlerini kaybetmemesi sağlanacaktır. Ekolojik denge ve Türkiye ekonomisine katkı sağlayacak hurda hizmeti, geri dönüşüm alanında büyük bir adımdır. Atıl durumda olan hurdalarınız için iletişime geçerek adresten teslim alınmasını sağlayabilirsiniz.

https://hurdacilarbirligi.com/

Editör: Haber Merkezi