05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi YAŞAM Beyaz TV sunucusu P.E. kimdir, adı ne?

Beyaz TV sunucusu P.E. kimdir, adı ne?

Beyaz TV’nin Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Pınar Eliçe, ortaya atılan uyuşturucu ticareti ve fuhuş iddialarıyla gündeme geldi.

Beyaz TV’nin Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Pınar Eliçe, ortaya atılan uyuşturucu ticareti ve fuhuş iddialarıyla gündeme geldi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma, Eliçe ve meslektaşı Didem Delen’i hedef alan şikayet dilekçesiyle start aldı. İddialar, iki sunucunun bir iş insanıyla para karşılığı yemek yediği haberlerine dayanıyor. 8 Haziran’da kamuoyuna yansıyan bu olay, sunucuların kanaldaki görevlerine son verildiği söylentilerini de beraberinde getirdi. Ancak Eliçe, iddiaları iftira olarak nitelendirerek yargı sürecine işaret etti.

Pınar Eliçe, Yugoslavya doğumlu bir şarkıcı, oyuncu ve sunucu. 53 yaşında olan Eliçe, müzik ve televizyon dünyasında uzun bir kariyere sahip. Nişantaşı’nda yaşayan Eliçe, 2002-2007 yılları arasında Çetin Çapan ile evliydi ve bu evlilikten iki çocuğu var. Şu an bekar olan Eliçe’nin sevgilisi hakkında bilgi bulunmuyor. Soruşturma, magazin dünyasında geniş yankı uyandırırken, Eliçe’nin kariyeri ve özel hayatı yeniden mercek altına alındı.

Pınar Eliçe kimdir? Hayatı ve Kariyeri

Pınar Eliçe, 1972’de Yugoslavya’da doğdu ve çocukluğunda ailesiyle Türkiye’ye taşındı. Ticaret Lisesi mezunu olan Eliçe, kariyerine 1987’de oryantal dansçı olarak başladı. Aynı yıl O Bir Melekti, Son Gün Son Gece ve Kuzgun gibi sinema ve dizi projelerinde rol aldı. 1988’de Maksim Gazinosu’nda sahne almaya başladı ve Sibel Can’dan sonra ikinci assolist oldu. 1992’de solistliğe geçiş yaptı ve Duydun Mu? (1997), Alabora (2000) ve Olur mu Olur (2008) albümlerini çıkardı. Beyaz TV’de Söylemezsem Olmaz ve Beyaz Magazin programlarıyla sunuculuk yaptı. Umre ziyaretiyle de adından söz ettiren Eliçe, sosyal medyada @pinarelice hesabıyla aktif.

Uyuşturucu ve Fuhuş Soruşturması İddiaları

Sözcü’nün haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na Pınar Eliçe ve Didem Delen hakkında uyuşturucu ticareti ve fuhuş suçlamalarıyla şikayet dilekçesi sunuldu. Dilekçede, iki sunucunun bir iş insanıyla para karşılığı yemek yediği iddiası yer aldı. Ayrıca, bir iş insanının eşinin telefonuna yüklediği casus yazılım ile elde edilen yazışmalar ve görüntülerin delil olarak sunulduğu öne sürüldü. Savcılık, Eliçe ve Delen’i ifadeye çağırdı. İddiaların ardından Beyaz TV’nin, sunucuların görevlerine son verdiği konuşuluyor, ancak kanal resmi bir açıklama yapmadı. Eliçe, sosyal medyada, “Uğradığınız iftiralar geçici zaferlerin ucuz kahramanlarını yaratır. Rabbimin yazdığı final, bu lekeyi taşıyanları yok eder,” diyerek iddiaları yalanladı. Soruşturma devam ediyor ve resmi bir suçlama veya mahkeme kararı henüz yok.

Özel Hayatı ve Tartışmalar

Pınar Eliçe, 2002’de iş insanı Çetin Çapan ile evlendi ve 2007’de boşandı. Bu evlilikten Helin ve Deniz adında iki çocuğu var. Şu an bekar olan Eliçe’nin sevgilisi hakkında bilgi bulunmuyor. Nişantaşı’nda yaşayan Eliçe, annesi Güneş Eliçe’nin de eski bir şarkıcı olmasıyla biliniyor. Soruşturma iddiaları, Eliçe’nin kariyerini gölgede bıraksa da, kendisi yargı sürecine güveniyor. Seren Serengil’in iddialara gülme emojisiyle tepki göstermesi, eski sunucuyla aralarındaki gerilimi yeniden gündeme getirdi. Eliçe, Mart 2025’te benzer iddialara karşı, “Müslümanlar Nur suresini bilir. İftiracılar tespit edildi, yargıda her şey ortaya çıkacak,” diyerek kendini savundu. Eliçe, sahne programlarına odaklandığını ve yeni projelerle geri döneceğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *