İstanbul'a çalışmak için gelen ve Beyoğlu'nda Karaköy semtinde arkadaşı 21 yaşındaki Zafer Köker'le birlikte bir otelde kalan 19 yaşındaki Halil Talha Ertuğrul öldürüldü.

Olay geçtiğimiz salı günü gece geç saatlerde meydana geldi.

Ertuğrul ve Köker otelin önündeki kafede otururken yoldan geçen iki şüphelinin ‘niye yan yan bakıyorsun’ demesi üzerine tartışma çıktı. Otelin önünden ayrılan şüpheliler kalabalık bir şekilde geri döndüler ve Halil Talha Ertuğrul’u silahla vurarak, arkadaşı Köker’i ise darbederek yaraladılar. 

Hastaneye kaldırılan Halil Talha Ertuğrul hayatını kaybetti. Yaralı arkadaşı Süleyman Zafer Köker’in ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri şüphelilerin Fethat E. (26), Ümeyir E.(26), Yavuz E.(23), Baran D.(21) ve Abdulmenaf D.(45) olduklarını tespit etti. Şüphelilerden 3’ünün il dışına çıktıkları belirlendi.

Dün eş zamanlı olarak İstanbul ve Çanakkale’de operasyon düzenledi. Ümeyir E. ve Yavuz E. olayda kullanılan silahla İstanbul’da gözaltına alınırken, Fethat E., Baran D. ve Abdulmenaf D. ise Çanakkale Gelibolu ilçesinde ekiplerin takibi sırasında bulundukları araçta yakalandı.  


 

Editör: Haber Merkezi