Ünlü Alman markası Birkenstock, mühendislik ve tıp çalışmalarının bir araya gelmesiyle kullanıcılarla buluşan ve oldukça sevilen terlik modelleri üretiyor. Kendine has tasarım özellikleri, özgün modelleri ve renk seçeneklerinin yanı sıra birbirinden konforlu çeşitleriyle de öne çıkan Birkenstock terlikler, tüm dünyada yıllardır severek tercih ediliyor. Ayak sağlığı, dayanıklı malzeme ve ergonomi denince ilk akla gelen markalardan olan Birkenstock, doğal malzeme kullanımı ile de göz dolduruyor.

Birkenstock Terlik Modelleri

Birkenstock hem erkek hem de kadın kullanıcılara özel olarak onlarca farklı model sunuyor. Parmak arası ve çift bantlı modellerin yanı sıra markanın birbirinden şık sandalet modelleri de kullanıcılara yaz mevsimi için rahat ve estetik bir alternatif sunuyor. Birkenstock terlik modelleri müşterileriyle pek çok çeşitle buluşuyor. En çok tercih edilen Birkenstock modelleri arasında Arizona, Ramses, Gizeh ve Mayari modelleri öne çıkıyor. Yaz mevsimine uygun açık pastel renk alternatiflerinin yanı sıra günlük kullanıma uygun klasik modeller de oldukça sık tercih ediliyor. Birkenstock terlik modellerinin en temel özelliğini mantar taban oluşturuyor. Ayağın şeklini alan EVA taban maksimum konfor sunarken, geniş ayak havuzu ve topuk çukuru uzun süre ayakta kalan, hareketli bir iş yaşamı olan ve ayak sağlığına önem veren kişilere eşsiz bir alternatif sunmuş oluyor. Mantar tabanda bulunan yumuşak köpük yastıklama özelliği ve kemer destekli sentetik üst malzeme konforun yanı sıra terleme nedeniyle ayakta oluşabilecek kötü koku oluşumunun da önüne geçmiş oluyor. Konforun bir diğer sağlayıcısı ise ayarlanabilir kayış olarak öne çıkıyor. Bu şekilde ayağı tamamen kavrayan terlik modelleri kişiye son derece keyifli bir kullanım sunmuş oluyor.

Birkenstock Terlik Özellikleri

Birkenstock hem yapısal hem de tasarım ve renk olarak kullanıcılarına oldukça zengin bir koleksiyon sunuyor. Terliklerde ana malzeme olarak deri, süet, suni deri ya da plastik malzeme kullanıldığı görülüyor. Suya dayanıklı plastik modeller özellikle deniz ve havuz kenarı için hem rahat hem de estetik bir plaj terliği seçeneği olurken, deri ya da süet modeller günlük spor kıyafetlerle kombinlenebiliyor. Sürekli ayakta kalan, tempolu bir yaşam sürdüren kişiler, özellikle doktor, diş hekimi, servis görevlisi, aşçı gibi ayakta çalışan kişiler Birkenstock terliklerle aradıkları konfora kolaylıkla kavuşmuş oluyor. Üstelik hava alan terlik malzemesi nasır ve terleme gibi sorunların oluşmasını önlüyor ve sıcak havalarda ayakların son derece rahat etmesini sağlıyor.

Birkenstock Terlik Fiyatları

Yaz mevsiminde plajda, denizde, sokakta, kışın evde işte ya da evde maksimum konfor sunan Birkenstock terlik modelleri, terlik satın almadan önce ergonomi ile estetiği bir arada arzulayan kullanıcılar için en doğru seçenekleri içeriyor. Alman kalitesinin şık bir örneği olan Birkenstock terlik çeşitleri özgün ve ayak sağlığını merkeze koyan bir tasarım arayan kişilerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Fiyat performans olarak da fark yaratan terlikler, uzun süre aşınma ya da yıpranma olmadan kullanılabilme özellikleriyle tam müşteri memnuniyeti yaratıyor.

Editör: Haber Merkezi