İstanbul Kalamış parkında dün 16.00 civarı yaya yolunda yürüyen bir kişi, bisiklet yolu yan tarafta olmasına rağmen yaya yolunu kullanan kişiyi uyarınca, darp edildi. Yaya yolunu işgal eden bisikletli, şahsın kendisini uyarmasına sinirlenip fiziksel şiddete başvurdu.

'DELİRMİŞ GİBİ SALDIRDI'

Olayın mağduru Özge Efendioğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yapılan bu olayı gözler önüne serdi. Genç kadın, "Kalamış parkı. Bu akşam üstü 16 civarı. Olaydan az önce ben fotoğraf çekiyorum. Yürüyüş yolundayım, arkamda iki bisikletçi “adam” Biri bisiklet yolunda biri yürüyüş yolunda. Biri “Çekilsene” dedi sertçe. “Ama bisiklet yolu yan tarafta dedim. “Senden mi öğrenicem lan” dedi. Küfredip basıp gittiler. Önümde bi kız yürüyor. “ayıp ya” diye itiraz etti arkalarından. Ben de “terbiyesizler” diyebildim anca. Uzaklaşırlarken daha ağır küfür kıyamet! Hayretler içinde birbirimize baktık. sakin olalım dedik... Yürümeye devam ettik. Biraz ilerden geri döndüler, bu kez bize doğru geliyorlar. Ben kamerayı açtım, çok sinirlenmişim küfretmelerine... Ne mi oldu? Saldırdı adam, basbaya durduk yere, delirmiş gibi saldırdı" açıklamasında bulunarak o anın görüntülerini paylaştı.

HERKES BİRLİK OLDU

Olay sosyal medyada da büyük tepki çekti. Darp edilen mağdur kadının sesini duyurmak isteyen binlerce kişi, olaya kayıtsız kalmayarak suçluların bir an önce bulunması için sosyal medyadan birlik oldular. 

Editör: Haber Merkezi